tisdag

slöar vid datorn och äter vindruvor. är ensam idag och läraren hade inte tid med mig. ska försöka få ihop en uppsats och sen kan jag lika gärna gå hem, eller åka till körskolan blir det ju.

igår pysslade vi lite hemma. fyndade en byrå på auktionsbyrån, den är jätte söt! tog ett tag innan vi hittade det rätta stället för den, men tror att den kan passa bra där den fick stå nu =) mysigt att få klart lite nu när vi i all hast bestämde oss för att inte ta den nya lägenheten! onödigt att flytta när båda trivs så bra, ända nackdelen med att bo kvar är ju förvaringen som ska försöka lösas idag.

på fredag är det mösspåtagning och vi ska också få en check på 4000 :- för att vi vann aktietävlingen och sedan vidare till tvättstugan =) blir förmodligen en lugn fredag. ser fram emot att städa, pyssla tvätta goosa ner i soffan med älskling, äta god mat och lite film kanske =)

är lite som en kräfta idag.. fast bara solat 2 ggr nu, men det tar sig väl =) tänkte pressa lite solarium så jag vågar visa sig i klänning på studenten :P blir väl att vila idag och pressa imorgon och helgen kanske... =)


måndag

känner att jag har gjort mitt för idag. sitter mest och klunkar vatten som en kamel. jag kanske skulle gå hem och ta tag i dammsugaren istället
innan det dammar igen =)

är dock inte på humör för någonting. 

hm håller på att packas, snart har jag också en kitty babyfilt maria =) sina kanske vill ha den eller så =) beställde också en ny bikini. och kalsonger, fast dom är ju inte till mig.

nu ska jag gå hem, hoppas det har slutat regna.


kort vecka

helgen är över, som vanligt med en jävla fart. har hunnit med att köra en del i lördags. känns som det gick riktigt bra faktiskt. måste försöka sätta igång med teorin så fort det inte är lika mycket att göra i skolan längre.

har också ätit frukost i solen hos pentis mor, där vi också fick mat och fika. sen vi tog med sina till ramsdal så hon fick springa i gräset. hon blev nog trött av att vara ute, hon somnade direkt på kitty när vi kom hem. 

sitter i skolan för tillfället och försöker få till några gjutformar i gips. går dock inget vidare. ingen motivation alls idag.
känns jävligt skönt att det bara är tre dagar i skolan den här veckan!

jethi <3 penti


scientologi

fördjupning i nyreligiös rörelse.
bänkat mig i skolan och blir nog kvar här hela dagen. till jag är klar. kommer inte komma hem förns inatt..


torsdag

ok, nu har jag skrivit prov. båda blev i alla fall godkända, vilket jag nöjer mig mycket väl med när jag har sparat flera år till typ sista veckan. hurra!

magen känns tom, kanske borde slänga i mig något. vi pratade om att äta något tacosliknade idag. tror faktiskt inte vi ätit tacos efter att vi åt det hos salhins. typ en evighet.

puss på tre månader idag.
glad över att jag har världens finaste penti.

onsdag

jag är en soffpotatis i några minuter, försöker plugga mellan varven. fick i alla fall ekologin och judendom avklarade idag. i morgon blir det kristendom och buddhism. ett j-ä-v-l-a jobb den här veckan!

min söta älskling har varit jätte duktig idag som diskat, lagat mat, bytt sängkläder och sina fick också nybäddat med kittyörngott till sin sovkudde. han dammsög också upp en strumpa =) måste säga att jag är väldigt stolt över honom som inte har rökt sen i söndags! :*

vill verkligen ha helg! närhet, kramar och pussar.

vi flyttar om 1 ½ månad och i morgon har vi varit tillsammans i tre månader!
känns som det är mycket längre, känns verkligen rätt =)

idag är det 29 dagar kvar till studenten. ser inte direkt fram emot det, utan bara att helvetet tar slut efter fyra tråkiga år.
känns också skönt att det är ordnat med sommarjobb. bara hoppas att det löser sig sen i höst.


nä, mer plugg på religon nu när karln nördar x-box.

RSS 2.0