KÖRKORT!

nu är det helg!!!!! och jag är GLAD.. för idag har jag haft uppkörning. PUUUuHHH som sagt!!! :) har varit SKITnervös hela dagen. men det gick toppen!!! hihi. riktigt stolt över att jag klarade både teoriprovet och körningen direkt :) vilken lättnad.

ha en jätte bra helg alla där ute!

freeeedag!!!!

vad roligt att det var så många som kommenterade angående namnförslagen.. alltid roligt att läsa. tack tack för era åsikter :) skönt att det redan är fredag igen. den här veckan har verkligen gått snabbt. men än är det inte helg.. puuuuhhuuuuuUU!!! jag kanske skriver mer sen. om jag är glad!

grattis sara på födelsedagen :) hoppas du får en fin dag!!

långa dagar

just nu känns det faktiskt som man bara går och väntar och väntar, att få känna minsta lilla förändring. oerhört spännande! men allt är i stort sett som vanligt. hade bara en fruktansvärd ryggvärk igår så låg på värmedyna och fick massage av marcus. det känns som veckorna går otroligt fort samtidigt som de går sjukt sakta :)

namnförslag vi har just nu är dessa i alla fall.. än så länge

lilly
luna
nelly
selma

alfred
alvar
alvin
noel

skulle faktiskt vara roligt att höra lite åsikter om namnen.. vad tycker ni? :) känns supersvårt. jag tycker alla är fina men jag hoppas att man hittar rätt sen :)


söndag

det har varit en lugn och skön helg, med mycket snöande men nu ser det ut att vara uppehåll. skulle egentligen åkt till mor och far en sväng idag men det är nog bäst att hålla sig hemma. myser omkring i stor tröja och stora långkallingar. drömde att vi fick en pojke inatt igen. har ju fått för mig att det är tjej men drömmer alltid att det är en liten kille. kommer ihåg när jag drömde om det när vi var i spanien.. och han satt bara och grät och grät och jag visste inte vad jag skulle ta mig till :)

har fått hem tändstickor nu :) men de var inte riktigt som jag hade tänkt mig. hela asken och allting är gjort av trä! så de må vara gamla och jätte fina. men därmed hade de inte måtten jag trodde de skulle ha. men det gick att hitta lite andra platser för dom. som tur var har mamma också budat hem några tändsticksaskar som var som de skulle :) och de passade ju perfekt i hållaren :)




godkänd

sitter och vilar magen lite. har precis lunchat lite på mackans jobb. klockan börjar redan närma sig ett. klockan tio imorse befann jag mig på vägvärket för att skriva teoriprovet!! trodde faktiskt inte jag skulle klara det på första försöket med det gick ju suveränt. jag fick 60 poäng och är helnöjd med det! :) men jisses.. var nervös hela förmiddagen :) men det hör väl till lite. så nu är det ju bara en bit kvar.. det känns väldigt skönt faktiskt.

undrar när bebisen vill titta ut? den sparkar loss oehört mycket i min lilla mage. är helt öm här och där. men det börjar väl bli lite för trångt där inne antar jag. den hade ju växt på som bara den nu. när jag var på kontroll i måndags hade magen skjutit iväg lite från min växtkurva så kanske är en riktig biff därinne!? :) är ju inne i nionde månaden nu och känner mig mer eller mindre som en flodhäst :)

i tisdags fick vi med oss ett babygym hem från babyland. kompensation för allt krångel de ställt till med. marcus och jag hade ju tittat ut ett vi ville ha sedan tidigare så då passade det ju bra att spara 650 :-


helvetesmåndag

blä vad helgerna ska gå så snabbt jämt. vill ha fredag igen och hela helgen framför mig. men det är väl bara tuta och köra. just nu befinner jag mig på marcus jobb och ska om ett tag bege mig mot centrum för att köra lite bil. igår rann dagen bara iväg då vi först var och tittade på ett hus och sen gick det åt några timmar inne på media markt. fick ju hem både en ny teve och en ny dammsugare. kan väl inte säga att jag är så exalterad över att köpa en ny dyr dammsugare. men gud så skönt. det är ju sånt där nödvändigt man måste ha men inte kul att lägga pengar på. det blev en nilfisk som var den enda som var rekommenderad av astma och allergiförbundet. den släpper inte ut massa damm igen och hade massa bra filter osv osv. det behövs ju liksom när både jag och marcus är kattallergiker och vi vet ju inte hur det blir med den lille sen. så nu får jag väl dammsuga för fullt och se om man märker någon skillnad :P marcus blev nog mest nöjd med teven. nu slipper vi ju i alla fall det stora tunga helvetet. men kan ju inte påstå att den nya är så liten då vi fick med oss en 46 tum hem. jisses vad stor den blev :) men den var faktisk jätte fin. invigde den genom att titta på the green mile igår innan sängdags och grät en skvätt :)

hittade nog säkert världens finaste spjälsäng för ett tag sen.. som jag tror bara fanns i typ danmark? jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg. men visst är den söt? fast hade nog velat ha den i matt vit, men i alla fall :) skulle vilja ha något liknande till våran säng.. om man bortser från spjälerna och en aningen större då :)




mätt i magen

kom nu precis hem från först en runda på auktionsbyrån och sen en fika på lilla blå med ulla och roger. det snöar typ konstans ute. nu ska jag nog vara inne resten av dagen och typ byta sängkläder och damsuga och sånt där roligt ni vet....

imorse när jag satt och åt frukost såg jag att sina gick in på toan... gick ett tag.. tänkte satan vad länge hon är och bajsar eller vad hon nu gör.. men nej då, hon hittade sig en sovplats :)



hej hej mamma :)


fredag, igen!

det är lugna gatan här hemma just nu. marcus är på kryssning med jobbet. fick precis ett sms att de lämnar stockholm nu. jag hoppas han får roligt.. även fast jag hellre hade velat ha honom här nära brevid mig i soffan istället så jag kunde sitta och pussa på mitt älskade hjärta :)

igår var vi på en amningskurs på sjukhuset. det var faktiskt ganska intressant. det var bättre än förväntat i alla fall. mamma bjöd på pannkakor igår också.. det var gotttt!!

jag trodde förövrigt att skötväskan skulle komma idag. men såklart inte! jävla arslebabyland. jag hatar dom! dom har krånglat i över en månad nu.

eftersom jag är lite ensam och därför extra skinkig köpte jag en söt kanin förut :) den har ståltråd i benen armarna och öronen. tyckte den blev söt i den lilla stolen i alla fall. ställde in vaggan i sovrummet för ett tag sen också. nähe om man ska ta och rulla ut till köket och steka på lite frysta köttbullar och koka makaronisar. lyxmiddag såhär på fredagskvällen......... ha en trevlig helg alla :)







fredag

en jävla massa snö och kallt ute. åt ena hållet är det klarblå himmel och åt andra hållet helt disigt. men solen har lyckats tränga sig in lite idag i alla fall. det har ju inte skett för ofta på senaste tiden. den ända nackdel jag kan se med det just nu är att man verkligen ser hur jävla skitiga fönstrerna är! annars tycker jag nog att våren kan ta och komma. fick ju lite våriga orkidéer av mitt hjärta häromdagen :) känns alltid uppiggande med lite nya blommor faktiskt :)



har även slängt i de vita sängkläderna också, vitt och fräsch och vårigt - inne i alla fall. vill ju ge mig ut och hämta in påskris och grejer snart, men det är ju liksom hundra meter snö överallt :( och så vill jag ju plocka kottar och mossa också. lär väl ta sjukt lång tid innan man kan ge sig ut i skogen!?

igår fick jag hem de söta granljushållarna. äntligen liksom.. de är ju så söta att sätta här och där :))



i övermorgon (söndag) är det fem veckor kvar till det beräknade förlossningsdatumet. jag är både jävligt nervös och förväntansfull. det känns ju verkligen att man har en liten mini där inne.. som har lärt sig att sparka riktigt hårt så man nästan får ställa sig dubbelvikt ibland. i måndags konstaterade barnmorskan att den lille även har fixerat sig, så nu har jag ben och fötter på revbenen hela tiden, sådär härligt skönt. det lilla hjärtat hade en puls på 138. så det har lugnat ner sig lite, förut har det alltid varit runt 148. jag tog mig tid att ställa mig på vågen när jag ändå var där också.. som visade på 60,1 kg. har alltså gått upp 9 kg. det känns i ryggen kan jag säga!!

RSS 2.0