kall natt.....

redan en ny dag! har inte alls sovit bra. ligger fortfarande ihopkurad under täcket. det är snöigt, blåsigt ute och jävligt kallt inne. och ensamt!

vill ha värme


nattdags

gick upp klockan sju imorse för att springa ut till tvättstugan och sätta på tumlaren.. tänkte väl försöka hålla mig vaken efter det men somnade om i sängen med rosina. vaknar sen klockan tio av att någon tokringer på dörren :) ida kom på besök, det var mycket trevligt och uppskattat! synd att det inte blir så ofta.. men kanske kunde bli lite oftare sen när plugget sätter igång!? :) det ända tråkiga med att skolan är över är att man träffar vännerna mer sällan och saknar lite fasta rutiner.

har även hunnit med två promenader idag. dock ensam, lite tråkigt.


trött

jag är fortfarande trött och orkeslös. finns fortfarande massa saker att göra. trött på att min kropp inte riktigt orkar. jag blev i princip trött av att torka av diskbänken!!! hur ska ja orka städa hela lägenheten tills vi får besök i morgon????? världsproblem. illa mår ja också... åt två knäckemackor men hjälpte icke. har ine kunnat sova bra på två nätter heller, är som att hjärnan bara inte vill stänga av. tröttsamt!!!

har ingen mjölk hemma heller... ska väl gå till ica. måste ändå köpa stålull.. diskbänken ser ut som skit. undra om det blir bättre med stålull??

har fått tillbaka mina sår i hårbotten som ja hade i vintras. skitjobbigt kliar så jag dör. har köpt barnängens barnshampo i alla fall... blir varken sämre eller bättre direkt. får ha i kortisonlösningen ja fick sist.... kanske även borde gå till vårdcentralen för mina ögon.... kliar och svider så jag dör ännu mer och flagar liksom hudflagor på ögonlocken... läste igår att det kanske kan vara ögoneksem.. då måste man också ha kortison....

även fått lite besvär på mer intima ställen...... kli och svid. lätt att få massa grejer när gravid. men kan ju i alla fall inte vara urinvägsinfektion numera.... är ju lätt att få svamp nu. kanske skulle titta upp det om det inte försvinner..... får allt på en gång!!! man blir ju så glad och positiv.. marcus tyckte ja skulle googla på fittsvamp i ögonen!?? =) jaja. verkligen ett givande inlägg idag =)

ny dag nya tag?

sitter nyduschad naken trött orkeslös vid datorn i sovrummet. det finns tusen saker att göra just nu här hemma och jag orkar inte ens leta fram kläder att ta på mig som passar. sitter nog naken ett litet tag till tills jag måste ta på mig kläder för att kunna gå till tvättstugan och tvätta, om den ens är ledig idag vill säga.

idag fyller marcus 28 år! lite tråkigt att han ändå måste gå upp svinatidigt och åka till jobbet. man kunde ju få vara ledig på sin födelsedag egentligen. det hade varit mysigt! hann kramas lite innan jag blev lämnad ensam. får bli lite födelsedagsfirande när han kommer hem sen med lite paket mat och fika. tårta och dyligt får vi nog vänta med tills firandet i helgen. älskar dig mitt hjärta! massa stora grattiskramar! <3

förövrigt känner jag mig inte alls på topp och det känns tråkigt och förjävligt. vet inte alls varför egentligen. känns som det mesta går emot. har ingen motivation till någonting och då kan man lika gärna bara dra täcket över sig men det kan man ju heller inte göra. bara kämpa på.

fick brev hem idag om föräldragruppen. är fyra träffar i februari.. vi får väl se hur vi gör. kanske går på första och ser hur det är!? visst det kanske är givande men känns som att när saker inträffar så lär man sig då eller efter hand. jaja. min nya barnmoska verkar i alla fall vara snäll och försiktig, trejde gillt. den första var rent ut sagt dum i huvudet och den andra var mysig men hon skulle precis sluta så nu blir det nog bra. ska dit den 21 december igen för mätning och vägning osv. det lilla monstret växer ju massor. hämtade hem vaggan för ett tag sen, den var verkligen jätte söt.

ska ta på mig något nu och sortera tvätt.. tror jag kommer behöva tvätta i en vecka för att bli av med allt..

RSS 2.0