torsdag 28 januari

jag mår inte bra.

bloggeliblogg

jaha då var det tisdag idag. har väl inte direkt något på schemat men en vända med dammsugaren är ju alltid nödvändigt. det är väl skönt att det inte finns så mycket att göra men då blir det att man bara går runt och runt och tittar på det man vill göra, men inte kan. vill riva tapeter så det bara ryker och få upp nya ljusa fina. men man får ju helt enkelt ta lite i taget. men det är ju så roligt att få ordning. mamma får slita där hemma i alla fall.. har sytt fina gardiner och draperi till köket och målat stänger osv. nu är hon mitt uppe i att måla en bänk vi ska ha i köket.. samma färg som köksbordet. jag tror det blir jätte fint!! känns lite tomt i köket än så länge....

men i torsdags kom ju i alla fall syrran på besök och mattleverans :) så nu har vi en ny fin stooor vardagsrumsmatta. det är ju alltid en början!?



annars så är det här inne jag vill riva tapet och sätta upp något ljust och fint till de än inte köpta sommargardinerna också. julgardinerna sitter liksom fortfarande uppe för vi inte har något att byta med än..

trött på de gråa väggarna. man känner sig ju så ..grå.

annars idag så är jag redan inne i vecka 34.. (33+1) har inte någon bild att lägga ut.. men jag får ta och slänga upp en senare eller i morgon :) se om det blivit någon skillnad sen sist.

har ju några andra bilder på en tjock liten fis istället som är så söt. hon satt bokstavligen och jäste lite i soffan :)





och igår ville hon vara med vid datorn hela tiden





vi får hoppas på att det inte blir några problem sen när lille bebisen kommer hem. och att den lille inte är allergisk. men tanke på att både jag och marcus är kattallergiker :( går sånt i arv tro?? men det märker man nog ganska snabbt.

kram på er

gravid

jag kan verkligen inte sova längre. jag ligger inte bra på något sett!! jag vrider och vänder och håller på så igenom varje natt nu i princip. det får min stackars älskling lida för också. jag blir så rastlös av att inte kunna sova och ligga bekvämt så då ligger jag och pillar på marcus tills hans blir arg :) inatt gick han i alla fall upp med mig och åt kalaspuffar.. och jag gick upp kvart i 6 imorse och kokade lite kaffe åt honom så han inte sitter och somnar påväg in till jobbet då en gravid kärring håller honom vaken om nätterna.

annars idag är jag ganska uttråkad. det finns liksom ingenting att göra. det är städat och fint här hemma så gott det kan bli. tvätten är tvättat. köksmattan är till och med tvättad. har stått och strykt örngott i brist på något annat att göra.. sina ligger bara och jäser i soffan. jag har i alla fall tagit fram lite hålkaka ur frysen som mamma bakat.. tänkte väl göra några goda ostmackor och oboy kanske.

det snöar typ konstant ute, det är ganska mysigt.. så länge man är inne liksom. men ikväll blir det nog en promenad med marcus och sen sätta på en film och poppa popcorn. jag blir typ sugen på popcorn varje gång jag använder micron för det rann nog ur lite flott sist så det luktar typ popflott.

i söndags (tror jag) tog jag två små murgrönasticklingar.. jag hoppas att dom rotar sig lite så jag kan få plantera dom. men det lär ju ta några veckor :(



underbara älsklingar!! ♥


vårens finaste..

wihoo.. marcus ringde precis och sa att påslakanen har kommit idag!! jag har nästan gått och väntat i 2 veckor
på de här fina somriga lakanen :) måste ju få in lite vårkänsla nu när jag har plockat bort julen. visst är de supersöta? ♥ jag är ju lite besatt av påslakan, då det här blir det 10 paret, dsv. 20 st!! eftersom vi har enkeltäcken. he he.. men vadå, jag har ingen annan hobby!

jag hoppas bara de lever upp till mina förväntningar! :)

tre stjärnor

är det någon som har en aning om vart det finns att köpa dessa tändstickor? jag har i alla fall fått fram att de fortfarande producerar dessa askar, men ja.. vart finns dom att få tag på då!? måste försöka hitta dom.. de är nämligen lite mindre än solstickans askar.. solstickans askar är förstora till min tändsticksaskförvaringsgrej jag tänkt ha..

 


14 januari

idag är det min och älsklingens dag. jag älskar dig!! vi får väl se om det kanske är vårat turnummer eftersom BF är den 14 mars, men förmodligen inte :P

imorse gick jag upp tidigt med marcus för att hämta lite tvätt i tvättstugan som inte hann torka igår. men sen somnade jag om så skönt med en sinafis kurrandes vid örat. (hon sover än) funderar på om jag ska ta och plocka ner adventljusstakarna idag!? börjar väl bli dags för det men känns lite tråkigt, tycker det är mysigt att ha dom uppe. måste även packa ner alla julsaker också.. har ställt ihop allting men inte riktigt orkat packa ner det i kartongerna än. man får väl börja se fram mot våren istället :) det är ju faktiskt väldigt härligt det med :)

här kommer en liten bild på magen ifall det är någon som vill se.. den är väl kanske inte direkt liten längre? (v. 31+3) det är två månader kvar.. så den hinner nog växa lite till också :)


tisdagseftermiddag

börjar väl gå mot kväll redan.. väntar väl mest på att min älskade ska åka från jobbet så vi kan åka upp till hans mor och äta lite middag. annars sitter jag här och dricker cola och tuggar frebilt på isbitar! tänkte tvätta idag och sorterade upp och fixade och donade. men när jag kom ner till tvättstugan var det upptaget :( brukar i princip aldrig vara någon annan som tvättar så man tar lite för givet att det alltid är ledigt, men icke. får tvätta i morgon istället helt enkelt. ska bli ganska skönt faktiskt när vi har införskaffat oss en egen tvättmaskin..

igår var jag ju hos barnmorskan.. och det gick ju bra. magen är nu 27 cm :) 3 cm större en sist.. så har alltså växt 1 cm i veckan :) fick ju också hem barnvagnen igår och den är bara så superfin!! :)



i helgen blev det föresten lite pulkaåkning och korvgrillning (och varm oboy) med sahlins. för min del blev det att sitta vid grillen och titta på. det var skönt att vara ute en heldag och sen komma hem och lägga sig i ett varmt bad :)



och så hann vi ju även med granplundringen!! sina blev lite ledsen där ett tag.. hennes gömställe försvann ju.. hon har nämligen tillbringat många timmar med att bara sitta bakom granen och speja :)


hemma igen

marcus ringde till babyland imorse och dom hade bara sitt visningsexemplar kvar av crescent classic sand!! så det blev att sätta sig i bilen och åka till svärmor och plocka ur den stora basen för att kunna testa om den ens går in i bilen.. och det gick ju galant :) den var jätte fin och i bra skick och eftersom det var ett visningsexemplar fick vi med regnskydd, myggnät och skötväska.. så det är ju alltid bra. den har ju bara stått och samlat lite extra damm :) visst är den fin? :)



hann med en liten sväng förbi mamma och pappa också, fick med en köksduk jag ska testa alldeles straxt och två krukor och en EN, fick ju två enar av marcus igår och hade två innan + en liten bebis, så nu har jag 6 enar!! he he, jag tycker dom är fina :) fast jag får vattna ihjäl dom, så jag hoppas dom inte dör sen i sommar när det blir varmt och solen steker i fönstrerna..

annars så sitter vi här nu igen i soffan. jag med datorn och marcus med xboxet.. vi plundrar granen i morgon istället så jag får ha jul ett litet tag till :)

puss och kram på er!!

god morrgon

sitter i soffan och har bäljat i mig två koppar oboy till frukost. mackan sitter brevid och kör xbox. vi ska snart ringa runt om vagnen vi vill ha, se om den finns att få tag på i norrköping annars blir det att åka till linköping nästa helg där dom kunde hålla den sista till oss till nästa lördag *glaaaaad* sen blir det att springa över till djuraffären och köpa mat till sina, den är totalt slut stackarn :) matvraket nr 1!!

ikväll ska vi plundra julgranen. den ser hemsk ut just nu! grenarna längst ner går som en båge neråt :) den är helt förtorkad och hängig :( jag som ville ha kvar den till typ våren.......





visst var den fin i alla fall? :)

ensam hemma

sitter här hemma i marcus för stora långkalsonger som blir som tunna mjukisar till mig, döskönt :) och dricker saft. är inte så sugen på saft men drack upp sista colan inatt.

skönt med fredag idag. hoppas inte helgen går lika snabbt som den alltid gör. tråkigt att all ledighet osv är över. känns långt till sommaren..

i veckan har jag tagit några tripper till skolan och haft sällskap av syster :)



jag kanske inte fick ladda upp den?? ;) men he he, snyggast :D

på måndag blir det en liten tripp till söderköping, till barnmorskan. det är skönt att kliet på magen har försvunnit för jag trodde jag skulle dö där ett tag. hela magen var ju helt röd och rivsårig, prickar o knottror. annars har jag bara jävligt ont i ryggen och har myror i hela kroppen och inte kan sitta still för länge, även fast jag är trött psykiskt. kramp i benen och tusen knivar i ryggen när jag försöker bajsa :)

är i alla fall inne i vecka 31 nu (30+4). på söndag är det 9 veckor kvar till BF. vägde mig hos mamma häromdagen och då stog vågen på 59 kg. har alltså gått upp 8 kg :)


funderar på om jag ska ta bort min kära vän på handleden snart, den börjar faktiskt se lite läskig ut..



det är alltså inte handledsknölen ni ser där för den sitter ju på andra sidan. utan det där är min bubbla som blivit på leden inne i handleden.. så den är full med ledvätska och kommer aldrig försvinna. den är ofarlig men om man får ont ska man ta bort den. nu har jag ju inte ont eller så, men känns lite cepe med en fet jävla knöl mitt på bara..!!

RSS 2.0