Söndag

Både Marcus och Selma ligger och sover, så nu är väldigt tyst och skönt. Annars har jag och Selma haft en mysig morgon med frukost och lilla sjöjungfrun. Dock fick Selma tag på ett glas som åkte i golvet i tusen bitar, samtidigt som jag skulle värma mjölk i micron och råkade dra upp den för mycket i all hast att få bort Selma från glassplittret och efter plock och dammsugning märker jag att micron fortfarande går.. Det resulterade i överkokt mjölk i hela micron :-)

Igår var vi inne på bomässan. Det var väl ingen höjdare men alltid roligt att åka på lite utflykt. Selma fick med sig massa ballonger hem. Och jag hittade en söt liten mini madonna. Jag vill försöka komma iväg på Formexmässan som är i September. Det är nog rena himmelriket :-)

Vi var även en sväng på Bauhaus efter mässan och köpte rundstav. Selma fick köra lite bil ;-)





Selma går!

Igår var vi hos mommo och moffa. Selma visade att hon lärt sig gå :-) Kul att det går så bra för henne att gå ute i sina fina skor också :-) Det bjöds på kyckling ris och majs. Om 8 dagar fyller min prinsessa 1 år!!

I helgen ska vi på bomässan i Norrköping.






Sankt Valentin

Glad alla hjärtans dag! Hoppas alla har och får en mysig dag. Jag snörvlar fortfarande på. Tur att någon annan är pigg här hemma.. Dock är Selma också snorig men man kan ju undra vart hon får sin energi ifrån :-)

Nu vaknade Selma till så nu kanske hon vill hjälpa sin gamla mamma med att plocka ur diskmaskinen (snarare klättra in i den ;-) Så jag kan plocka in i den igen. Det ser ut som kriget på diskbänken.


Vårlängtan

Känner mig lite matt då vi kom i säng 2 inatt och 5 timmar senare tog Selma morgon. Vi spenderade kvällen hos Sahlins med både plankstek, godis, ost och kex :-)

Idag har vi i vanlig ordning fikat med Selmas gudfar med familj.
Lördagkvällen blir lugn. Mys och gos framför kvällens barnprogram.


Björnen har vaknat

Då är snart helgen över för denna gång. Förra helgen låg hela familjen i magsjuka.. Selma matvägrade i flera dagar efter det också, men nu är allt som det ska igen. Jag hoppas det dröjer länge innan vi blir sjuka igen.

Igår var vi i storstan och firade Marcus bror+fru. Vi är riktiga lantisar.. Känns som värsta resan att bara åka till Norrköping för att styra och ställa i några timmar och sen åka hem. Jag är nog inte där mer än en gång i månaden :-P Måste säga att jag utnyttjar Valdemarsviks utbud ganska bra!

Vi hamnade även en sväng hos Selmas mormor och morfar igår när vi var ute på vägarna. Jag lånade symaskinen och sydde en "tygkorv" till fönsterlampan i sovrummet. Ingen aning om det har något speciellt namn.. Jag blev nöjd i alla fall. Fick även med mig min tallrikshylla mamma har målat färdigt åt mig. Måla är inte min starka sida så hon fick ta över en halvmålad hylla ;-) Nu hänger den vit och fin här hemma!



Ny gästbricka/tag från Inredet.

RSS 2.0