Fredag


Dockan måste också byta blöja!


Hej på er!!
Just nu sitter jag med världens sötaste kille i knät. Han ligger och snarkar så gott :)
Min stora tjej ligger också och sover.. Hon har haft feber sen i onsdags men börjar bli lite piggare. Vore skönt med en frisk helg!


Två veckor

God dag söndag! Idag har vi fått lite snö på backen, fårse hur länge den får ligga kvar.. vore kul om Selma hann åka lite pulka innan det smälter bort igen. Nu ligger i alla fall båda barnen och sover. Selma sover i sin stora prinsessäng sen en vecka tillbaka.. hon är så duktig!!

Idag blir Malte två veckor redan. Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort.. jag har ju knappt vant mig vid att magen är borta än..
Vår älskade Malte!! Att en så stor kärlek kan växa fram så fort!


Nya fina fårskinnet


Malte


För 11 dagar sedan kom våran älskade lilla kille! Lyckan är obeskrivlig!

Förlossningen blev minst sagt inte som jag tänkt mig. Kort och gott tog det 1½ timme. Jag vaknade upp på natten 03.00 och började känna av värkarna. 03.30 väcker jag Marcus och tycker vi borde åka till förlossningen. Vi packar in en trött Selma i bilen och åker hemifrån runt 04.00. Vi möter upp mormor som ska hämta Selma på parkeringen utanför förlossningen. Jag kliver ur bilen och hinner ta några steg innan jag känner hur vattnet går!! Jag kan inte gå, jag måste ställa mig ner på knä, får krystvärkar och vet inte vart jag ska ta vägen. Macke ringer upp till förlossningen så att dom kan komma ner och hämta mig. Helt plötsligt känner jag att huvudet redan är ute, får panik och lägger mig ner på asfalten. Då kommer sköterskorna utspringandes med bår och drar upp Malte på min mage och in under kläder och jacka då det var -2 grader ute. När vi väl kommit in i värmen ser vi att vi fått en liten son, världens vackraste kille! Han föddes 04.34 enligt någon som gick förbi, han vägde 3540 g och var 52 cm lång.


Eftersom lillebror hade så bråttom ut hann inte mormor och Selma åka hem.
Här har vi kommit in i värmen. Älskade storasyster!!


Selma & Malte


Kärlek och lycka!!!


Nytt år

Oj.. det har redan hunnit vara julafton och nyårsafton! Vi har mest varit hemma och njutit av ledigheten. Vi firade jul 3 dagar i rad så gissa om det var någon som fick många paket :) Mycket fina leksaker och kläder. Nu är det ett nytt år och ingen bebis har kommit. På lördag är det sagt.. så nu är det nedräkning ;)


Selma lagar mat i nya köket



Förra veckan åkte granen och allt rött ut. Det känns lite tomt men nu får man se fram emot våren istället!





RSS 2.0