Roskudde

Ny söt roskudde från Svanefors inhandlad på Inredet. Har suktat efter en sådan från Olsson & Jensen. Den kostar dock mycket mer så jag är helnöjd med denna.

Finfina kudden!



Helg

Skön vårsol tittar fram även denna dag. Får nog bli en liten promenad utan vagnen kanske. Selma tycker det är himla skoj att gå ute. Igår gick hon flera varv runt "gården" här nere. Passade på att prova den supersöta vårjackan också som hon fick i present av moster Cila. Sen gick vi och gungade lite.. Selma njöt för fullt i solen ;-)

Annars ont i huvudet idag pga tjockt i näsan. Är väl min tur nu när både Marcus och Selma är snoriga. Ska nog göra Macke sällskap och sova en liten stund till nu när Selma slumrat till i sin säng.




14 mars

Idag fast för ett år sedan var Selma beräknad att komma till oss. Men hon ville ut till mamma och pappa 10 dagar tidigare istället :-)

Idag har jag och mitt lilla energiknippe varit på kyrkis en sväng. Det var lugnt och skönt. Är fruktansvärt trött idag. Måndagar... Men Selma hon har spring i benen så hon håller igång i alla fall.

Köpte mig en pärlhyacint så det kan få kännas lite vårigt inne när det bara är grått och tråkigt ute idag. 





Äppel päppel piron paron kråkan satt på tallekvist

Idag på förmiddagen har vi varit på 1årskontroll på bvc där Selma fick sina sprutor. Det gick bra som vanligt. Peppar peppar. Selma är en duktig tjej :-) Hon är nu 82 cm lång och väger 13 kg! Hon hade inte gått upp så mycket men det är väl för att hon går och springer omkring så mycket nu.

Nu ligger tösen och sover middag och pappa Marcus är på massage.





1-åring!

Nu har vi en stor tjej här hemma. I fredags fyllde Selma 1 år, så i helgen har vi haft fest. Helt slut nu efter allt styr. Men det har varit jätte trevligt.

Igår passade vi på att ta igen oss lite. Imorgon ska vi till bvc för 1årsvaccinet och de vanliga rutinerna. Tur att pappa Marcus följer med som stöd för MAMMA ;-)

Selma hann somna en stund precis innan vi gick till förskolan imorse. Jag ville nästan inte väcka henne.. Min älskade älskling.



Från igår..
Bäst att använda hörselskydd när mamma smäller kalasballonger.



RSS 2.0