Dagens fynd

Igår var vi nere på kundkvällen i Valdemarsvik. Det är så kul att det händer lite sånna grejer. Jag tror att det är många som uppskattar det.. Verkade vara mycket folk ute igår i alla fall.

Skönt med fredag. Vi hade först planerat att åka till min mamma och hämta en fint skåp. Men det gör vi på söndag istället när vi ändå är ute på vägarna för att fira Selmas kusin som fyller 1 år! Hihi kommer bli så fint med äppleskåpet. Har velat haft en sånt läänge men dom har alltid redan varit sålda när jag tittat på blocket.. och mamma har ju velat ha kvar deras. Men nu får dom inte plats med det längre!

Idag har jag fyndat otroligt fina koppar med fat! Och en fin såssked.


Sovstund

Efter lunch brukar ju alltid Selma sova en stund. Idag kröp hon upp i våran säng självmant och drog upp täcket! Blev verkligen paff att hon somnade. Annars brukar det vara omöjligt för henne att ens ligga still där.. det brukar vara hopp, bus och kul som gäller. Kanske ett tecken på att hon behöver sin nya säng snart? :)


Landet

Igår jobbade jag några timmar på Inredet, alltid lika mysigt. Sen var vi på vårat första föräldramöte! Kändes som att det kanske inte gav så mycket.. Selma är ju fortfarande ganska liten + att hon oftast bara går sina 15 timmar.. så det känns väl mer aktuellt senare.

I helgen var vi hos mormor och morfar. Selma lärde sig att säga moffa :) Massor med ord som kommer nu och det är så kul att höra :) Här står Selma vid mormors hemodlade pumpor. Det vill jag också ha till nästa år!!




Vaccin

I veckan har Selma varit på sin 18 månaderskontroll. Det gick jätte bra med sprutan och undersökningen. Hon följde sin kurva så fint.. 15 kg och 92 cm!

Idag är det äntligen fredag och vi har tagit helg då Selma är hemkommen från dagis, nu väntar vi bara in pappa M :) Imorgon kommer grannen och gräver för dräneringen på baksidan. Annars ska det väl målas slipas och greja. Igår blev Selmas säng hämtad också! Den kommer bli såå fint! Ser verkligen fram emot att få bädda hennes säng sen framöver ;)

Har hittat lite fina kuddar till vardagsrummet härnere. Dessa tre randiga.. också från Nyblom Kollén. Blivit lite kuddtokig men det är mysigt.. och kul med fina textilier.




Fina fönstret som har fått byta plats många gånger, vet inte riktigt vart jag vill ha det men vi testar där ett tag ;)


Tisdag

Idag har Selma varit på dagis efter att ha varit hemma i massa dagar. Men hon hade tydligen varit lite smågnällig hela tiden så hon kanske skulle varit hemma.. Pluttan! Vi har också tagit en lunch med Jasmine och Jonna.. Det blev lite smågrisigt ;) Nu myser vi inne i alla fall för ute blåser det storm!!



Höst i luften

Imorse var det riktigt kallt ute! Måste nog köpa vantar till Selma snart. Marcus hade i alla fall hittat hennes jacka i rätt storlek idag så vi slipper vänta på den vi beställt. Skrev ju igår att jag ville ha lite nya kuddar och vips så fick jag med mig det hem idag ;) Från Nyblom o Kollén.. Kommer passa jätte bra i nya soffan! Tanken var ju att ha dessa till jul men dom kanske får vara framme ändå.  Kul med lite färg här hemma!




Trött sötplutta påväg till dagis!


God kväll

Idag fick faktiskt Selma skolka lite från dagis och vara hemma hos mig istället. Hon hade väl inte världens bästa natt.. Men i morgon blir det full fart igen. Macke har lastat kärran full med delar från altanen nu på kvällen. Skönt att bli av med lite skit från tomten.. Men tråkigt att den säkert blir förstörd nästa vecka av en grävmaskin.

Igår la vi upp vår soffa på blocket och OJ så många det är som har ringt, mailat och smsat!! Herregud.. kunde säkert tagit mer betalt ju, så svårt att veta vart man ska lägga sig men nu är den hämtad i alla fall. Så just nu är det jätte tomt i vardagsrummet men den passade inte in i vårat möblemang.

Tänke visa min nya fina ljusstake! Kommer bli jätte fint att lägga lite mossa runt om till jul! Måste införskaffa massa fina kuddar till jul också som går i rött och vitt!

Nu blir det mys i soffan med M och bebisen i magen ;) Selma sover för natten (hoppas vi). Mysigt nu när både jag och Marcus kan känna den lilla. Vecka 23 (22+3) idag! ♥


Mässa

Vad fort helgerna ska gå hela tiden! Redan måndag och Selma är på dagis och busar. I fredags var jag iväg på formexmässan med "jobbet". Superkul och trevligt!! :) Såå mycket att titta på! Det var mysigt bland alla granar och pynt.. jag som redan längtar efter julen. Nu får man bara gå och vänta på allt fint :) Vore skönt om vi blev klara med Selmas rum snart, så man kan få börja piffa lite liksom. Jag hoppas hennes säng blir hämtad i veckan så den kan bli vit och fin.. Och taket som ska upp håller Macke på och målar. Kommer bli så fint!


Här mumsar vi hamburgare ;) Tog inte alls många bilder.. man hade fullt upp med annat :)


RSS 2.0