Soliga dagar seglar förbi..

Åter en härlig dag med sol. Ikväll blir det grillat hos familjen Sahlin.
Selma sover lite eftermiddag så hon orkar busa hela kvällen.

Man längtar lite extra till flytten när det är så fint väder ute. Men det är ju bara 55 dagar kvar ;-) Dock lär man väl inte ha tid att sola sen i vilket fall. Tur att vi drar till Spanien om 37 dagar då! Måste fixa pass till lilltjejen. Jag hoppas flygresan ska gå bra.. det kommer kännas lite jobbigt att flyga med min käraste skatt när jag är flygrädd!
Hon var ju med sist vi var i Spanien, fast i magen :-)


Vit pärlhyacint i vasen från Lisbeth Dahl.



Söt sjal, från Inredet.

Trädgårdsmöbler



Nu är det mycket vi behöver införskaffa oss till sommaren! Igår hittade vi den här söta utemöbeln för 3499 :- Dock skulle det nog vara bra med lite flera sittplatser. Vi får se vi får se! Alla delar är hopfällbara så det är praktiskt. Skulle behöva flera.. Typ en utemöbel till altanen, en till balkongen och en till framsidan!

Vi har i alla fall fått en sekatör av Selmas farfar. Ett steg på vägen ;-)

Sommarkänslor

Nu är påskens härliga dagar slut. Vi har haft det så himla bra! Underbart väder, god mat och gott sällskap. Men nu är vi tillbaka i vardagen igen. Vi har haft det skönt idag med.. Lite lekparkshäng med Jasmine och söta Jonna på eftermiddagen. Selma hade dock med sig hela saharaöknen hem ;-)

Idag har både dammsugaren, tvättmaskinen och diskmaskinen gått varma. Igår kom både den ena och den andra och tittade på lägenheten oanmälda. Man fick ju faktiskt skämmas lite eftersom det såg ut som skrutt då vi inte varit hemma så mycket under ledigheten. Men nu luktar det härligt såpa om golven och tvätten hänger på tork. De som skulle kommit idag och tittat på lägenheten hade vägarna förbi igår som sagt och dom bestämde sig direkt att dom ville ha den. De flyttar in redan 1 juli så det är inte långt kvar. Jag har separationsångest! Jag vet att vi kommer få fint i nya huset. Men det är ju vårat hem och jag har trivts så bra! Typ Selmas första hem och allting. Men hon kommer överlämna sitt fina rum till en annan liten tös på 8 månader :-)


Hos mormor och morfar på landet.


Selma med lilla kusinen Elise.



Glad Påsk



Selma raggade runt lite förra veckan!

Lungt på Torggatan

Nu sover Selma en sen middagslur. Blev lite knasigt att hon sov dåligt inatt och därför sov till halv tio imorse.. Så hela dagen känns lite seg! Plus att det är tråkigt väder ute!!

Förra veckan fick Selma en fin fin byrå!! (Mamma är nog gladast)




Mina hjärtan

Idag verkar inte vädret bjuda på någon sol.. Vi ska nog lyckas få lite luft i alla fall. Annars kanske Selma har lust att vila hela dagen eftersom natten inte var så lugn.

Gårdagen spenderade vi hemma hos Sahlin med bus och grillning.





Första besöket på busfabriken! :-)










Soligt men blåsigt

Vi har varit ute och luftat lite trots att vi är lite snoriga och hängiga. Det är ju såå skönt i solen, lite tråkigt att det ska blåsa bara. Selma tyckte sanden var himla skoj i lekparken. Har glömt ladda kamerabatteriet så tur att man kan knäppa lite med mobilen även fast det inte är lika roligt.



Idag kom det lite inredningsporr i brevlådan! Och för ett tag sen fick jag hem en ny tidning Lantliv Trädgård. Synd bara att man varken har trädgård eller balkong..


Morgonstund i smulans rum





Någon som vill ha en bit? ;-)


Fredagsmys

Nu ligger min sötaste fis och sover för natten (hoppas jag). Vi har haft en heldag för oss sjävla då Macke är iväg med jobbet och kommer hem imorgon.



Vi har varit en sväng på byn och bland annat kikat in i Johannas nya butik. Köpte fina ljusstakar och fina Ranunkler.



Vi har även haft lite disco och dansat och Selma har kört med kittyvagnen.. Favoriten för tillfället!! Den är så lätt så hon vill gärna försöka lyfta den och köra både i soffan och här och där!



Har försökt knåpa ihop en riskrans till kakelugnen. Den spretar dock hit och dit. Vill ha en fin krans av eucalyptus sen efter påsk :-)



Ha en trevlig helg alla ni söta som läser bloggen. Det ska vi ha! Imorgon ska vi göra stan med Selmas farmor och farfar.


RSS 2.0