fredagsmys

var på körskolan hela dagen igår. från halv nio på morgonen till typ halv sju på kvällen.. det var roligt :) kommer bli ganska intensivt framöver. idag sitter jag hemma och småplockar lite. ska stoppa in några maskiner tvätt vid två och sedan sätta igång med disken. ska väl ta och vattna blommorna vi har utanför också.. sista hoppet för dom nu innan hösten slår till på riktigt.

annars vet jag inte vad fredagen har att erbjuda. ska handla hem lite mat i eftermiddag och kanske äta något extra gott nu när det äntligen är helg.. men blev ju trots allt en kort vecka :) såhär dags för en vecka sedan låg man på alicantes strand och svettades som en gris.. hade inte varit fel med några dagar till faktiskt!


winnie the pooh

har tittat runt väldigt mycket efter den klassiska nalle puh, karaktärerna är enormt mycket charmigare och sötare! har hittat väldigt mycket fina saker, jätte fina plancher man kan rama in till tavlor och fint lakanset till både spjälsängen och vagnen osv.. åhå massa fint som sagt. ska köra hem spjälsängen till mamma någon dag framöver så jag kan sätta igång och slipa och fixa lite. blir ju att måla den vit sen vartefter så den passar till allt det andra i barnrummet :) valde ju tapeter häromveckan, jag hoppas det blir kanon!

imorgon blir det faktiskt att åka in till körskolan jennifer ;) nu rackarns måste jag sätta fart! skulle vara sjukt skönt att ha det där körkortet så fort som möjligt, speciellt innan jag blir för tjock och bebisen kommer!


92 dagar kvar till julafton

klickade hem de här juliga påslakansetet för bara 50 :- styck! det är kanske inte världens finaste men tyckte att det var lite charmigt ändå. kan ju vara mysigt att ha något juligt i sängen att byta med när det blir dags. det är ju faktiskt inte så himla långt kvar nu. känns ju att det börjar bli höst ute nu i alla fall vilket jag tycker är super mysigt :) längtar verkligen tills vi flyttar och kan börja julstöka med allt.

den 22 oktober bär det av till ullared också, hoppas jag hittar lite julsaker där också + mycket annat :D btw var ju inne på lekhuset igår med älskling och tittade på vagnar, och hittade en superfin! den var liksom perfekt :) vi får la se hur det blir.. är ju en bit kvar till mars :)

vecka femton

natten till tisdagen kom vi hem från spanien så nu är man hemma i kalla sverige igen. vi hade det verkligen toppen.. sol och bad i havet hela dagarna, dock råkade vi ut för värsta hagelattacken! hihi. köpte en fin sommarklänning jag hade när vi gick ut och åt middag annars nu kommer jag ju inte kunna ha den förns nästa sommar när bebisen har ploppat ut. vi fick också med oss två söta babyhanddukar hem. vi köpte både en rosa och blå eftersom vi ännu inte vet :)

så nu ligger jag hemma i min egna sköna säng med en sovande kisse vid fötterna. bebisen i magen är hela 15 veckor och 2 dagar idag :) den 15 oktober ska vi på det andra ultraljudet, längtar väldigt mycket. magen har inte växt så mycket än faktiskt, men är nog inte så mycket att oroa sig över. ultratanten sa ju att det var helt normalt och att det tar lite längre tid för dom som inte har något fett på magen :P

kändes lite tråkigt när marcus åkte iväg till jobbet imorse, lite ensamt nu när vi har fått så många fina dagar tillsammans i spanien.

ska diska av disken och boka tvättid nu tänkte jag.. tända lite ljus och mysa tills hjärtat kommer hem.
måste sätta igång på allvar med packningen snart också.. fasen vi flyttar ju om typ 1 månad bara :)


RSS 2.0