God kväll..

Tur att man hann in från promenaden på byn innan regnskur och blixtrar slog till över Valdemarsvik idag. Men vi fick med oss goda jordgubbar hem som mättade magen lite extra efter middagen. Jag har också fått lite tider inför kommande jobb på Inredet i sommar :) Roligt och spännande!! Då får ni komma och handla ;)

I helgen är vi bjudna på dop :) Känns egentligen inte länge sedan Selma döptes men det har snart gått 1 år.
Häromdagen tittade vi förbi våran "nya" lekpark. Fast den i hamnen känns bättre. På nedre bilden är det en liten Selma för exakt 1 år sedan idag. Hihi inte så kartig :)




Glädje är.. Selma!

Vi har busat en stund ute, dock hann vi inte njuta av solen.
Blev molnigt lagom när vi var klara att gå ut.
Jahopp.. i måndags hämtade jag Selmas pass, så nu är vi klara för semester.. Och igår ringde det från barnomsorgen och sa att Selma kan börja den 15 aug. Min finaste lilla tjej börjar bli så stor! Mamma älskar dig!




Måndag

Igår studsades det på Tindra och Tuvas studsmatta :)








En nyvaken böna med nya elefanten från GreenGate





Beställt fina fröer idag som ska få växa sig fina i våran nya trädgård! Kanske är det någon som vill hjälpa mamma med rabatterna ;) Förberedd och klar med sina fina "barn-redskap".

Fina regnbågar i fredags


Extra energi..

Idag kom den underbara sambon hem med fina blommor och ett vackert halsband! Sånt gör en väldigt glad såhär en fredagseftermiddag när en envis Selma har skrikit öronen av mig precis hela dagen. Ingenting har funkat förutom att ligga på golvet och skrika i en pöl av tårar typ... Men man får vara glad åt att det inte är ofta hon har sånna här dagar!




Snö of Sweden

Tuffa tjejer i solglasögon



Imorse knallade vi upp till förskolan för lite lek och bus. Men himlans så varmt det är idag.. svettigt att gå upp med vagnen för alla dessa backar överallt! Vi har även fikat på Lilla Blå, Selma och Jonna fick glass :) Selma spottade mest ut glassen så mamma fick äta upp resten ;)



Tjejerna i sina fina hattar från Villervalla.





Caught in action

Under Selmas kvällsbad så bestämde hon sig för att bajsa i vattnet!!
(Första gången detta sker) Man ser nästan hur hon tar i ;)



Bustroll ♥

RSS 2.0