lillskruttan

trälig uppdatering här. har ju inte haft någon större lust att sitta vid datorn nu när marcus är hemma på semester osv :) en ganska bra anledning att inte sitta och blogga. men nu passar jag på lite när marcus och selma är på promenad.

igår var vi hos salle och mia en sväng, anneli och liam var också där :) selma badade i deras pool :) hihi världens sötaste badare!

nu har vi börjat få lite att göra här hemma. selma rullar ju numera runt på mage från rygg utan problem så nu är det tråkigt att ligga still :)


chill i vagnen


bus med mia :)


selma i sin fina baddräkt :) garderad med badblöja.


plask plask :)



plask

här hemma har vi precis hunnit slänga i oss lite frukost. marcus ska hoppa in lite på jobbet idag och jobba några timmar medans jag och selma ska hälsa på sara och folke, tove skulle också komma.. trevligt trevligt :)

igår var vi och firade selmas moster :) det blev ju riktigt varmt igår så selma fick bada av sig lite i mormors tårtlock i brist på badbalja :P kanske skulle köpa en och ha i bilen hela tiden, man vet ju aldrig vad som händer :)



plockade lite i selmas rum igår också när vi kom hem. blev lite mysigare än det var innan i alla fall :) hon ska ju få flytta in i sitt rum så fort vi har köpt en barnvakt.. hon sover så pass bra i sin egna säng och vaknar bara runt 3 för lite käk varje natt.

ser ju iofs bara halva rummet, men lite ser man :)



onsdag morgon

sitter i soffan efter att ha vattnat lite blommor. när det är såhär varmt inne måste jag vattna varannan dag, annars är det kört :) marcus och selma ligger fortfarande i sängen och sover. ska nog gå in och göra dom sällskap snart.

i söndags hade vi dop för lilla selma :) hon var jätte fin och duktig hela dagen. tack ni alla som kom och gjorde det till en jätte bra dag att minnas :)

idag är det syrrans födelsedag.. grattis grattis :) så om några timmar ska vi rulla in mot stan. annars händer det nog inte så mycket idag. har extremt ont i ryggen :(

i morgon ska jag och selma brumma till sara och folkis ute i östra stenby, hoppas jag hittar dit :P






17 underbara veckor

lilla selma börjar bli stora tjejen :) hon är så himla underbar.. världens snällaste bebis :) hon är alltid så himla glad och snäll våran gosunge! nu sover hon en eftermiddagslur. börjar bli lite bortskämd med att hon sover så himla bra! igår och idag fick vi sovmorgon till halv tio, tio. lyxtider! hon börjar bli en liten tjockis :) nästa vecka ska vi till bvc så det ska bli väldigt spännande :)

från och med ikväll har marcus äntligen semeeester! skapligt najs!!!


igår åkte vi och hälsade på pappa på jobbet :)




selma har precis upptäckt sina fötter, så numera är det fötterna som gäller :)




selma sitter i en stol för första gången. lite liten än kanske, men det gick rätt bra så inte långt kvar :)


ninisens öron är smaskiga

RSS 2.0