Torsdag

Välkommen torsdag! Snart helg.. Längtar!
Helgerna är verkligen speciella då hela familjen kan vara tillsammans.

Igårkväll hade centrum långöppet så vi var nere och kikade i fina butiker och åt middag på fiket. Väldigt mysig! Fick också ett paket från Elsas Hem, massa fint från Maileg!! :) Bland annat en soldatskallra till Malte som han ska få i påskägget. Dock fick den inte plats ;)


Kul med så fina kommentarer i förra inlägget :)




Lika som bär?


Selma, för 2 år sedan


Malte


Måndag

Vilken underbar helg med sol !! Vi har rensat i rabatten och tagit fram utemöbler. Vi har ätit grillat och fikat ute på balkongen! :)

I fredags var vi hos Selmas syssling Elin för en liten klippning och rosa färg i håret :) Även massa bus på lekparken och lunch på fiket med Lizette och hennes bebismage!! Selma och Malte sov som grisar i vagnen hem :)



Trevlig vecka!!


Snabbis

Heej!!

Snabbt inlägg för att tipsa om söta påskägg för dom som bor i närheten! :)
Finns på Inredet.




Ägghönan har fått komma fram :)


Våran fredag..



Idag har vi haft en riktig mysdag. Gått i butiker och en sväng till lekparken. Vi hälsade på Valdixi så Selma fick kramas lite med Helene. Bästa grannarna.. Selma pratar ofta om Leleen ;) Och så hittade vi ett sött påskägg hos Tina på Inredet. Rosa såklart, som Selma går och säger om allting!! Hon pratar så himla dant nu och det är så roligt!! Just nu är det mycket om färger och att Selma är tjej, mamma är tjej, pappa är kille och Malte är kille. Malte har snopp, pappa har snopp !! Hon älskar att sjunga och dansa och spela på sina instrument. Hon förstår så mycket och hjälper till så fort man ber om hjälp. Ikväll somnade hon sött i våran säng framför Bamse. Pippi har ju varit stora favoriten väldigt länge, men nu är nog Bamse nr 1. Hon sitter gärna och bläddrar i sin bamsetidning och pratar om bamse, skalman, farmor och "skutt". "Bamse låna Famo.. " hihi gullhönan tror nog att Bamse lånat hennes farmor!




I veckan har vi varit på öppna förskolan och på bvc-besök med doktor. Allt såg fint ut och Malte var så duktig. Han vägde 5670 och 60 cm lång. Nästa gång är det dags för Maltes första vaccination!!
Han äter ungefär vid 00, 03 och 06 så man är ju lite trött om dagarna :) Oftast vill han ju ligga och kräkas ett tag innan han sover vidare också ;) Igår tog jag ett bad på en timme.. Skönt att bli av med lite sur mjölk och kräkslukt.. ;)


God morgon


Blåbäret Malte 9 veckor ;)


Vilket härligt helgväder det har varit!! Idag skiner solen igen och det verkar som det ska bli sol hela veckan! Det värmer verkligen på våran framsida.. Igår hade vi till och med dörren öppen.

Nu vaknar Malte så nu blir det bebismys!! Underbara lilla killen!!


Ledig fredag..




Hej hopp!!

Idag har hela familjen varit lediga tillsammans. Vi startade dagen med frukost på fiket.. Mysigt! :) Selma har målat fina tavlor och M har varit på massage. Ikväll har Selma beställt pizza till middag ;)




Jag nämde väl att vi hittat en säng till lillprinsen som för övrigt blev 2 månader igår :) Här är den i alla fall.. dröjer ju ett tag innan Malte kan inviga sängen men den får stå och se söt ut så länge :) Och vit ska den också hinna bli eller ska den vara brun?


Trevlig helg på er!! Imorgon ska vi på bomässa! :)


Välkommen våren..


Vårigt i "matsalen"

Hej! Idag är det Selmas lediga dag. Onsdagar och fredagar.. Vi har hunnit med en skön promenad med barnens farmor.. Matat änder och en runda på byn.

Man märker vilken påverkan solen har på oss. Man blir så pigg och glad :) Och det kan behövas när man är vaken ett par gånger om natten. Undra när Malte ska sova en hel natt? ;) Selma kunde sova hela nätter i perioder väldigt tidigt och flyttade till eget rum vid 4 månader.




Selmas rosa hoj ;)


Hoppas ni har en bra vecka!!


2 år!


Selma på BB, håller hårt i pappa

Igår fyllde våran tjej 2 år!!
Oj vilka 2 underbara år vi har haft. Det har gått fort och så mycket har hänt! Ibland blir jag ledsen över att det går så fort. Den här tiden är så speciell.

Det har varit en jätte mysig helg med kalas, tack till alla inblandade!!


Vi älskar dig så mycket Selma!!


Första mars!




Plansch i Selmas rum + kanin


Hej!!

Vilka underbara vårdagar vi har haft!! Har gått sköna promenader.. Jag kan säga att här behövs det inte gå till nya gymmet som alla verkar blivit galna i. Det räcker med att dra runt på en syskonvagn med 17 + 5,5 kilo barn i ;)

Köpt hem vita pärlhyacinter idag och får nog bli en bukett rosa tullisar till prinsessfirandet i helgen :)


Och så lite Malte update! :)
Idag är han 7½ veckor gammal, väger 5315 g och är 58,5 cm lång.
Mamma älskar dig!! Och alltså.. finns det något finare än att se sitt barn le för första gången? Åhh det är lycka!!


Tack Nenne för din fina kommentar! Älskade syster! ♥


RSS 2.0