Våran fredag..



Idag har vi haft en riktig mysdag. Gått i butiker och en sväng till lekparken. Vi hälsade på Valdixi så Selma fick kramas lite med Helene. Bästa grannarna.. Selma pratar ofta om Leleen ;) Och så hittade vi ett sött påskägg hos Tina på Inredet. Rosa såklart, som Selma går och säger om allting!! Hon pratar så himla dant nu och det är så roligt!! Just nu är det mycket om färger och att Selma är tjej, mamma är tjej, pappa är kille och Malte är kille. Malte har snopp, pappa har snopp !! Hon älskar att sjunga och dansa och spela på sina instrument. Hon förstår så mycket och hjälper till så fort man ber om hjälp. Ikväll somnade hon sött i våran säng framför Bamse. Pippi har ju varit stora favoriten väldigt länge, men nu är nog Bamse nr 1. Hon sitter gärna och bläddrar i sin bamsetidning och pratar om bamse, skalman, farmor och "skutt". "Bamse låna Famo.. " hihi gullhönan tror nog att Bamse lånat hennes farmor!




I veckan har vi varit på öppna förskolan och på bvc-besök med doktor. Allt såg fint ut och Malte var så duktig. Han vägde 5670 och 60 cm lång. Nästa gång är det dags för Maltes första vaccination!!
Han äter ungefär vid 00, 03 och 06 så man är ju lite trött om dagarna :) Oftast vill han ju ligga och kräkas ett tag innan han sover vidare också ;) Igår tog jag ett bad på en timme.. Skönt att bli av med lite sur mjölk och kräkslukt.. ;)


Kommentarer
Postat av: emmeli

hejsan:-) men jag har för mig att du har bruna ögon så det får nog sötnosen sen :-) men just nu ser dom svarta ut :-)

2012-03-17 @ 11:51:36
URL: http://emmeliijakobsson.blogg.se/
Postat av: "lellen"

Lyckan är två små armar och Selmas bruna ögon, man blir varm i hela kroppen av dig lilla Selma! Kul med en sån härlig grann familj!

2012-03-20 @ 21:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0