Torsdag

Känslan av att vilja ha helg. En dag kvar bara!! Imorgon åker jag och Selma till mormor och morfar. Ska bland annat låna hem en fåtölj, tanken är att den ska stå i sovrummet.. jag hoppas det blir fint :) Jaha, när man tror att man börjar bli någorlunda frisk får man ont i halsen :( Igen!


Den söta råttan fick Selma på marknaden igår! Hihi

Oktobermarknad

Idag har vi varit ute på marknaden hela dagen med Sandra! Hittade massa fint som jag får visa i bloggen i morgon :) I måndags hittade jag en perfekt tallrikshylla till Selmas rum på Inredet!! (Fast det fick ju bli en bokhylla) Superfin i en söt gammelrosa färg!




Sovstund

Selma tar en tupplur på min mage nu, och det är lika mysigt som alltid. Oftast när hon somnar på mig brukar jag gå in och lägga henne i sängen.. men inte idag.. så försöker blogga lite samtidigt :)

Imorse kom målaren och spacklade hallen och imorgon kommer han igen och slänger upp nya tapeter. Det ska bli såå skönt att slippa det gula! Imorgon är det ju marknad också :) Skulle vara kul om man hittade något till Selma i alla fall.

Annars idag har vi bara tagit en superkort promenad och en sväng till Ica. Har jätte ont i kroppen idag så vet inte hur jag ska hålla ihop på stepen ikväll..


Men Selma är i alla fall pigg och glad för det mesta! Och SÖT!! Söt som en sockerboll!

Nattuggla

...Fast klockan är ju bara runt 11 på kvällen. För oss är det typ mitt i natten! Vi är nästan aldrig vakna såhär sent längre! Marcus ligger i sängen och läser bok medans jag fastnade framför en film på 6an, som är slut nu.

Selma sussar gott i sitt rum. Tänk vad jag saknar henne varje gång hon sover! Man vill bara hålla om henne hårt och ge henne ett överflöd av pussar och kramar! Herregud, om två veckor blir hon 8 månader! ..Men hon kommer ju alltid att vara min lilla tjej :)


Selma är ganska duktig på att grimasera ;)


Julkänslor

Igår köpte vi hem JULMUST! Det är ju så himla gott! Nästa månad är det redan första advent!! Det är mysigt när man ser adventsljusstakarna i allas fönster.

Idag har vi varit på kyrkis.. Kom lite senare idag eftersom Selma inte vaknade förns halv åtta. Det är ganska ovanligt faktiskt. Hon brukar vilja komma upp och busa runt sex när Marcus åker till jobbet. Sen så skulle hantverkaren komma vid halv ett idag för att laga tvättmaskinen som dom skulle gjort för flera veckor sen!!! Och han besämde sig visst för att komma halv två istället!!!! Jaja, hantverkare... Nu fungerar den i alla fall, förhoppningsvis!

Selma somnade runt halv tolv när vi gick från kyrkis och nu är klockan nästan två och hon sover än!!! Vilken liten sjusovare. Men hon var skapligt trött innan hon somnade. Hon var ganska grinig på kyrkis.. Men hon är ju inte det så ofta.. Ibland har man dåliga dagar. Tror att hennes förkylning bidrar med lite också. Hennes näsa har runnit i en vecka nu. Hoppas hon blir helt frisk snart!


Lördag

God morgon alla pigga och glada bloggläsare!

Igår var Marcus ledig från jobbet. Dels för att kurera sig lite då vi fortfarande är lite krassliga och sen för att Selma var hos fotografen igår. Det gick i alla fall jätte bra hos fotografen, Selma var så himla duktig :) Vi fick se lite smakprover på datorn innan vi gick.. Ska ha en förstoring på henne i vårat sovrum :)

..Åå jag kom precis på en sak jag måste säga, Selma har lärt sig att säga PAPPA :D


Denna sockersöta klänning i manchester hade hon på sig igår.

32 Veckor

Min lilla tjej blir bara större och större! Vart tar dagarna vägen egentligen? Helt otroligt vad dom växer snabbt och vad mycket det är som händer under det första året bara! Selma har åter igen lärt sig nya saker.. Hon kan ställa sig upp :)

Tog lite söta bilder från Marcus blogg. Selma bara några timmar gammal på BB


Idag är hon 7 månader och 10 dagar.. Hon vill mer än gärna dra sig upp överallt! :)


Såhär hittade jag Selma igår! Hade bara mobilen till hands så den blev lite suddig.


onsdag

här hemma ha vi varit sjuka sen i söndags. idag känner jag mig piggare, selma har nog också lite mer energi idag.. men snoret rinner fortfarande på oss. marcus är i alla fall på jobbet idag trots att han fortfarande har feber :( vi sitter och myser i soffan. selma blev lite rädd förut när hon meckade runt på dammsugaren.. sladden satt i och hon kravlade över på-knappen. hihi hon bajsade typ på sig :) elaka jag som bara satt och skrattade åt en ledsen selma :)

blev ingen step igår då.. får ta nya tag till nästa vecka. så sjukt segt att bli sjuk för även när man blir frisk känns det ju som att det tar ett tag innan kroppen kommer igång :( åå.

vi som skulle åkt in i veckan och hälsat på selmas nya kusin elise. vi vill ju inte smitta ner henne :( vi har ju bara sett lillfisan en gång på BB hittills.


på ica förra månaden var det extrapris på söta bebisar :) 


topp

skönt med fredag och att man har helgen framför sig. vi har inte så mycket planerat.. men i morgon ska vi i alla fall till kyrkis där det är klädbytardag.. se om man hittar något roligt :)

idag ska vi fika med sandra :) och ikväll kanske det blir att hälsa på sahlins om dom har tid och lust vill säga!? :D

nä nu säger selma att hon vill ha gröt!! :)


pâtisserie

varje gång macke kommer hem skiner selma upp som en sol :) och det gör ju förstårs jag också! nu ska jag bjuda min älskling på muffins jag fått ihop idag och kaffe! enligt honom gör jag världens godaste kaffe! undra om han bara säger så för att vara snäll? :D formarna är från linneas blommande värld. tyckte dom var så söta nu när jag är inne på turkost ;)

ha en trevlig kväll alla ni bloggläsare!!


höstväder

blir nog att vara inne större delen av dagen idag. men en liten sväng tar vi nog senare när selma vaknat till liv och ätit gröt och allt sånt där! blir så långtråkigt att bara sitta inne! och idag när vi inte alls har något på schemat har man ingen bil heller. tanken var ju att vi skulle åkt till selmas mormor idag men hon har blivit sjuk, dumt ifall selma blir sjuk.

igårkväll vid halv sju fick jag och selma sätta oss i bilen och åka in till stan för att hämta marcus.. hans bil gick inte igång.. lagom roligt. så in till stan och vända bara. selma sov i bilen hela vägen, var ju ändå nattdags för henne. vi kom i alla fall hem lagom till grey's :)


halva veckan avklarad

skönt att dagarna flyter på! både igår och idag har vi varit på öppna förskolan.. skönt att komma hemifrån och träffa andra mammor :)

igår fikade vi även med lovisa och det var jätte trevligt. var på stepen igårkväll också, det gick väl sådär igår.. inte alls på topp. hoppas det känns bättre nästa vecka. men kul att svettas lite! kvällen avslutades hos sahlins med bullfika :)


världens sötaste selma!





hålslev från kockum

i torsdag fick jag hem mitt fina fynd från tradera! ♥
den hänger på en alldeles egen krok i köket :) hihi, jag bara älskar den!


kissekatten

selma blev målad till en söt liten kisse på familjens dag! :)


länge sedan sist.. hade velat lägga upp massa fina bilder förra veckan men det strulade varje gång så får se om jag orkar göra det någon annan gång!!

förra veckan hände det väl inte så mycket förutom att vi var på kyrkis på måndag.. det var fullt där, det är roligt :) idag var det jätte några.. men men så är det ju. och sen lunchade vi på davidsson. i tisdags var vi på ÖF och det var ju trevligt som alltid! selma tycker nog det är jätte roligt att få komma hemifrån.. skönt för mig också om inte annat! efter ÖF lunchade vi på lilla blå och i onsdags var vi ute nästan hela dagen med sandra :) tordag, fredag var vi bara hemma och myste :)

i helgen var vi på familjens dag :) selma fick ballonger och målning i ansiktet :) hihi. efter det fikade vi på lilla blå med lizette och tim :)

igår gjorde vi inte ett dugg. macke meckade bil typ hela dagen så hann slipper åka med volvon. skönt att kunna ta den ifall man ska iväg :) MEN igårkväll fick jag ett sms när vi stog och skulle handla på ica. en liten söt bebisbild!!!! :) selma fick en kusin igår :) stort grattis till syrran! så vi gasade in till BB istället så vi var väl inne vid halv nio igårkväll :) man blir ju inte alls sugen igen när man ser en sån liten!!!! får bearbeta marcus lite ;) selma vill ju ha ett litet syskon som hon kan slåss med!! :P


RSS 2.0