Mammas prins


Sött från Valdixi

God kväll..
Sitter i sängen med en sovande Malte i famnen. Mina ögon går i kors så ska försöka hinna få lite sömn innan nästa matning.






Söndagkväll


Present till Selma


Hej hopp!!

Nu är snart helgen förbi och imorgon är det vanlig vardag för oss igen. Selma ska till dagis och vi ska nog till kyrkis. Vore kul att komma igång och gå på lite sånt med Malte också :)

Om en vecka fyller våran tjej 2 år!! Förstår inte vart de här åren har tagit vägen!? Det var ju inte länge sen hon var en liten bebis och nu har vi en till :) ♥


Vårkänsla

Så härligt det är att se solen lysa!
Selma sover lite middag och Malte ligger och äter. Senare får vi besök av syster/moster Cecilia :) Då blir det nog en promenad i det fina vädret.

Igår hade vi en ledig dag tillsammans och vart tog den dagen vägen? Vi hann i alla fall åka ner till banken och sätta in barnens spargrispengar. Vi var också på vc med Selma så nu har vi en starkare salva till hennes eksem.

Igår kom en liten leverans från Kappahl, från söta märket newbie. De randiga byxorna var så otroligt sköna!! Synd att det bara finns upp till storlek 68. En ny overall var också nödvändigt.. "björnen" som båda haft är redan för liten.







Om 10 dagar har vi en prinsessa som fyller 2 år!


Ledigt


Igår kom sambon hem med fina tulpaner! (..och godis)
Min finaste ♥

Alltså är det normalt att ha världens begär efter en graviditet? Det brukar ju vara under man är gravid man får olika så kallade cravings. Jag kan knappt sluta äta nu haha.


Den här veckan är det sportlov och Selma får vara hemma och mysa med mamman och lillebror :) Just nu är det väldigt lugnt.. Selma hann somna i våran säng medans jag fixade lunch och den lilla plutten har somnat på köksgolvet.

Imorgon är Marcus hemma med oss. Då blir det att fixa lite grejer.. bland annat hämta en säng till Malte som han ska ha efter spjälsängen. Lite väl ute i god tid kanske ;) Men den är supersöt!! Vet dock inte vart vi ska ha alla grejer. Malte har ju inget rum än så länge. Just nu är tanken att vi ska flytta ner vårat sovrum till gillestugan/vardagsrummet så att Selma kan ta vårat nuvarande sovrum och Malte får Selmas. Då får barnen de största sovrummen och de två små rummen vi har får bli gästrum och kontor.. och vi får mysigt sovrum med öppen spis!

Frågan är ju hur det funkar att ha barnen på övervåningen och vårat sovrum på nedervåningen!? Just nu är det i alla fall projekt renovera badrum som först ska bli klart. Marcus har börjat riva lite smått. Vi är inte överens om kakel så vi får se hur det slutar ;)


Skåpet



Skåpet jag hittade på blocket fick följa med hem. Det är jätte fint och har samma detaljer som sängen. MEN, det var mycket större än vi trott så jag vet inte om det ser klokt ut!?? :)

..det kanske känns lite mer diskretare när det blir vitt sen vartefter.


Lugna gatan

Hej hej!

Här händer det inte mycket idag.. Barnen sover (Vaknar nog vilken sekund som helst).. Macke är iväg och jobbar en stund.. trots att han har halsfluss!! När den ena blir frisk blir den andra sjuk.. Än så länge har jag och Malte klarat oss.

Skönt med fredag och helg. Här har det snöat precis hela dagen så vi håller oss faktiskt inne. Får bli lite pulkaåkning i helgen :) Imorgon ska vi iväg på kalas och sen titta på ett litet skåp som eventuellt Selma ska ha om det är fint.

Igår var vi på bvc för en liten besiktning av Malte. Han växer på bra och väger nu 4250 g! Känner mig lättad varje gång jag ser att han går upp i vikt.. som en bekräftelse på att det går bra med amningen den här gången!


 
Liten jag och liten Selma. Jag tycker vi är lite lika på dessa bilder :)
Lika glada i alla fall ;)


RSS 2.0