tröttast

en fundersam liten snygging. fin i kläderna hon fick av lovisa :)
nu ligger vi döda i soffan medans både tvättmaskin och diskmaskin går för fullt.

igår

dagen

har som sagt tittat på tvättmaskin idag. vi får nog hem den i morgon i alla fall. superskönt! sen har vi också hunnit luncha och fika på lilla blå. det var mysigt.. men tyckte nog inte maten var någon höjdare men alltid trevligt att komma ut och äta lite. nu ligger selmis och kräks ner hela marcus. ska snart packa på oss kläder igen och åka mot norrköping!




hon gäspar på för fullt


mina älsklingar

mysigt att få vakna upp tillsammans idag. vi är ganska trötta efter en skrikig och kräkig natt. men vi håller på att ladda batterierna i soffan framför the family guy. vi ska snart klä på lillfis när hon har bajsat klart och åka och titta på tvättmaskin. tvätthögen tycks aldrig försvinna hur mycket man än tvättar.. och det är jobbigt att boka boka och boka tvättstugan hela tiden.


tisdag

första dagen idag som selma och jag är själva hemma. man har blivit lite bortskämd av att marcus har varit hemma sedan selma föddes. men idag får vi allt klara oss själva. jag hoppas att det kommer gå bra. just nu ligger lilla älsklingen och sover i sin vagga här brevid.

igår var lovisa här och hälsade på.. var jätte roligt att du kom :) vi ska eventuellt ta en promenad senare idag. hoppas det är skönt ute.. solen är ju i alla fall framme.


6 dagar

mammas och pappas älskling!!



nu ligger lilla selma i vaggan efter att ha somnat sött på marcus bröst :) vi har precis smällt i oss goda hemmagjorda hamburgare.

idag har vi hunnit med två sköna promenader ute i solen. gick förbi auktionsbyrån och fyndade massa fina saker. i morgon kommer selmis mormor och morfar :)

selma

här har man inte hunnit vara så aktiv dom senaste dagarna. i torsdags förra veckan kom lilla selma till världen :) hela 3760 gram vägde hon och 51 cm lång! en riktig guldklimp!


carpe diem

dessa bilder var den första och sista bilden i min fotoutställning förra året. jag känner att just nu är mitt ägg så helt det bara kan bli, och skalet blir bara hårdare och hårdare! hur ser ditt ägg ut?




mars

stort tack för alla gratulationer! :) och tack för blommorna! fick två fina körkortsblommor och en bukett tulpaner :) nu sitter jag i soffan med en hickande bebis i magen! tänkte klä på mig och få lite frisk luft. frågan är om man vågar ge sig ut.. det verkar vara risk för takras överallt. här utanför har dom spärrat av halva vägen.. jaja, bara se upp :) ser jäkligt kladdigt moddigt och jävligt ut. det skulle ju bli kallt i veckan igen.. det kommer ju bli isgata överallt.

hoppas veckan går ganska snabbt i alla fall. för i helgen kommer nog mamma och pappa på besök och har med sig bänken vi ska ha i köket. tror att det kommer bli så fint!! :)

bebismånad idag.. undra när du kommer ut?


RSS 2.0