tisdag

första dagen idag som selma och jag är själva hemma. man har blivit lite bortskämd av att marcus har varit hemma sedan selma föddes. men idag får vi allt klara oss själva. jag hoppas att det kommer gå bra. just nu ligger lilla älsklingen och sover i sin vagga här brevid.

igår var lovisa här och hälsade på.. var jätte roligt att du kom :) vi ska eventuellt ta en promenad senare idag. hoppas det är skönt ute.. solen är ju i alla fall framme.


Kommentarer
Postat av: pappis

Min söta flicka lyckas sova utan att ha pappa i närheten iaf.. =)

2010-03-16 @ 11:06:16
Postat av: sara

hej ! både spännande och ötäckt att vara själv antar jag ;) Det där med vikten stabiliserar sig säker snart. Om inte, så kan man ju testa att amma / mjölkersättning den är mycket lättare för dom små att hålla i magen. Om det är hopplöst med ammningen så är man ingen dålig mamma för det, även om det kan kännas så. Jag slutade helamma när folke var 3,5 månad och började med gröt och helt plötsligt spydde han mycket mindre! Träffade anna (CM) och hennes maximilian igår och hon hade ammat/flaskmatat sedan han var en månad, så det är inge ovanligt ;) hoppas det går bra för er! Puss och kram till er båda! (ps, jag och ussa kommer nog till viken nästa vecka ev)

2010-03-16 @ 19:09:18
URL: http://fiskenforfan.blogg.se/
Postat av: Tina

Grattis Jessie!

Gud vad fin din dotter är!

Är så glad för Din/Er skull! Hoppas allt är bra med Er!

Grattis och all lycka till Er!



Kram Tina Magnusson

2010-03-16 @ 19:48:22
Postat av: lovisa

jag ser ut som en jätte tillsammans med selma :D mysigt att träffa dig/er <3

2010-03-18 @ 21:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0