12 veckor

åå idag är våran lilla tjej 12 veckor :) det har gått otroligt snabbt fast ändå långsamt, för det känns som hon alltid funnits här hos oss :)

nu ligger hon utslagen i sitt gym. sötaste sötaste älskling!




ljuva måndag

god morgon på er. vilket väder vi har fått i några dagar, helt underbart!
här har det väl varit morgon sedan runt sju i alla fall. selma brukar ju äta runt fem, sex varje morgon och lilla trötta mamma brukar alltid kämpa lite med att sötnosen ska somna om en liten stund men det är inte alltid så populärt. det är ju mycket roligare att ligga och prata och skratta :) nu har hon i alla fall slocknat här brevid mig i soffan. ska försöka komma ut i solen så fort som möjligt sen, bäst atta passa på när den är framme.

helgen har varit lugn och skön. i lördags var vi en sväng hos salle och mia. satt i solen och mumsade vattenmelon och jordgubbar :) vågade äta 1.. 2 jordgubbar.. selma har inte reagerat på det vad jag märkt i alla fall.

i onsdags var vi på bvc och selma fick träffa barnläkaren. lilla gumman är ju redan 2½ månad! allt gick ju bra förutom att selma var förbannad :) hon vägde 4890 och 61 cm lång. känns jätte skönt att hon har börjat gå upp i vikt nu. tack vare tillägget! vi försöker göda henne så mycket som möjligt. hon måste ju börja bli en liten tjockis snart! :) hon har i alla fall blivit jätte duktig med att hålla upp huvudet *stolt mamma

bjuder på lite söta bilder från helgen. ha en bra och solig dag alla där ute.








sol!!

igår var det supermega hett ute!! fyfan jag svettades som en gris när jag var ute med vagnen. parkerade mig i en solstol hemma hos svärmor.. fin bränna jag fick av linnet. nästa gång blir det väl att slänga på bikinin!

annars igår var vi en sväng till babyland där vi köpte ett parasoll till vagnen.


RSS 2.0