17 dagar kvar..



Igår var vi på sista ultraljudet och allt såg fint ut. Hon uppskattade en bebis på 2,9 kg. Nu kan det verkligen bli när som helst. Känns så himla spännande!! Har börjat göra väldigt ont ibland vilket jag inte hade när jag väntade Selma så nu går man ju på helspänn!

Vi passade även på att julhandla igår när vi var i stan och Selma var hos mormor.
Det tog verkligen på krafterna att springa runt i månad 9 i julstressen.. men nu är vi så gott som klara. Fick med mig en jätte söt dress hem till den lilla i magen. Den är från Kappahl, och dom hade såå mycket sött till nyfödda!


Hyacint





Önskar er en trevlig helg!


vecka 37


36+4
ca 3 veckor kvar till beräknad födelse.

På tisdag ska vi på förmodligen på det sista ultraljudet.
Hoppas den lilla växt på sig lite nu i slutet ♥


Selmas första luciatåg


Världens sötaste tärna! Stod så duktigt och höll i ljuset ♥


Julklappstips !


Det här söta köket kommer Tomten med nästa vecka. Jag tror det kommer vara mycket uppskattat av en viss dam!! Vagnen hoppas jag hon ska tycka om. Hon älskar ju sina dockor!


Hoppas ni har en bra onsdag! Här snörvlas det på.. Vaknat flera gånger inatt av att man knappt kan andas! Skulle vara skönt om familjen kunde bli helt friska fram till jul!


Lucia


Denna julstrumpa x4 har min bästa mamma sytt till oss.


Idag är vi tillbaka i vardagen och Selma är på dagis. Kan tänka mig att hon har roligt idag nu när hon varit hemma sjuk i en vecka. Nästa vecka går hon på jullov och börjar inte förns den 9 jan. Undra om hon har blivit storasyster tills dess? :)
I eftermiddag har de luciafirande på förskolan så det ska bli väldigt spännande!!


Grattis till min kära syster och mormor som har namnsdag idag på Luciadagen!


Kärlek


Mina hjärtan


Födelsedag


Mammas sjukling

Idag firar vi pappa Marcus som fyller år. Grattis till mitt stora hjärta! Vi har haft familjemys och bara njutit. I helgen blir det kalas med tårta!



Står stilla här hemma då vi varit sjuka hela veckan. Selma är fortfarande inte riktigt frisk från sin ögoninflamation och förkylning. Hoppas att lilla hjärtat är bättre imorgon.


En hemmadag


Selmas strut

Vi är sjuka allihopa. Selma har ögoninflamation och näsorna rinner.
Hoppas vi hinner bli friska till helgen!!


Barnmorskebesök

Varit på kontroll nu på förmiddagen. Allt verkade bra, den följer fortfarande sin egen lilla kurva. Men det blir ett fjärde ultraljud den 20 dec. Vågen stog på 59,6 så har totalt gått upp 9 kg hittills. Lagom för nu börjar det värka och bli tungt! Men nu är det bara 1 månad kvar!! Den var så gott som fixerad och klar. Jösses, tänk om den lilla bestämmer sig för att komma mitt i all julstress? ;) Selma kom 10 dagar innan.. men det har säkert ingen betydelse!?

På fredag fyller mitt stora hjärta år! 30 år !! Så vi har kalas att se fram emot till helgen. Imorgon är det vipkväll på Inredet också.. Har nog allt en liten lista på saker som ska få följa med hem, lite krokar till Selmas rum bland annat.. Ha en trevlig vecka allesammans!!



RSS 2.0