gungeligung

vi har precis kommit in från en BLÖT promenad :) regnet har bara öst ner men inget stoppar oss :) skönt med lite frisk luft!

vi har också passat på att gunga lite i ett snabbt regnuppehåll :)

fårse hur både mamma och selma somnar ikväll då vi visst råkade somna vid 8-9 imorse och vaknade klockan 1! :O jaja, det är nog vädret :P




fröken stor

våran lilla långhelg är över redan. men känns samtidigt skönt med måndag! i lördags var mia och salle nere och var barnvakt åt selma medans vi röjde i förrådet. behövdes verkligen! gud så skönt.. så idag blir det att åka till tippen några vändor.

våran sötaste busunge har numera lärt sig att sitta :) mamma och pappa är väldigt stolta! :)



selma myser hos salle

fem månaders vaccinet

idag har våran skrutta fått spruta igen och hon är ju så duktig!! :) får hoppas att det inte blir någon feber eller så senare.. det klarade hon sig ifrån förra gången. nu är våran lilla tjej 5½ månad och väger 8760 gram och hon är hela 70,5 cm lång :)

har också hunnit svänga in på inredet idag och bränt ett presentkort :) blev en jätte fin korg!! bordet är också från inredet fast för länge sen.





ha en bra helg alla! ikväll ska vi på 40-årskalas!!!

21 år

hurra hurra hurra!!! fyllde ju 21 år igår :) ja det är otroligt hur fort ett år kan gå!!! förra födelsedagen låg lilla selma i magen :) ska väl fira lite smått i helgen med besök och tårta.

igår blev det lite montering av en dörr som blev till sänggavel :D



jag blev jätte nöjd!! blev det fint tycker ni???

nu vaknade selma så bäst att skynda här!!
min älskade stora bebis :)


ljuvliga fredag

fredagar är alltid välkomna! just nu ligger skruttan och vilar lite här tätt intill mig i soffan. förmodar att hon vaknar vilken sekund som helst och vill ha sin dagliga portion gröt :) igår när vi åt torsk och potatis passade vi på att koka lite åt selma också :) hon tyckte inte alls det var dumt :) dock var hon lite för trött och sur för att äta så får testa idag igen.

mixad torsk, potatis och morot :)


har nu även hunnit plantera mina "plättar i luften" sticklingar när selma sovit. det var ju på tiden.. har varit massvis med rötter på dom länge. dom är ju såå söta :)



ha en bra helg allesammans!

semester

igår kom vi hem från våran lilla mini semester på öland. vi var på böda sand i fyra nätter. det har varit trevligt! men som alltid är det ju skönast hemma.. sova i sin egna säng osv.

idag har marcus återgott till jobbet vilket känns tråkigt. men vi har haft det super skönt under ledigheten!

igår fyllde selma månad! :) min lilla smula är redan fem månader!! snart ett helt halvår :)
hon fick sova i vårat rum inatt för våran barnvakt går tydligen in på någon annans spår eller vad det nu är. inatt när vi trodde att det var selma som låg och skrek enligt barnvakten låg hon så sött och sov i sin säng :S


RSS 2.0