fredagsmys

igår åkte vi till selmas mormor och morfar.. lånade symaskinen och sydde klart vimplarna till selmas rum :) jag blev i alla fall nöjd! vad tycker ni.. blev det fint?? :) det är tilda tyger... dom är ju såå himla gulliga!!

nu har vi nyss kommit hem från en lång runda med sandra och baloo!! :) alltid lika trevligt!! och vi avslutade det hela med en värd fika på lilla blå!! :)





hihi jag fick med sandra på bild :)


selma fastnade också på bild.. hon fick sitta kvar och gosa i vagnen :)

kvällsblogg

nu har vi smällt i oss köttfärssås och spagetti till middag. lillfisan ligger och myser hos pappa. hon har fått extra mycket mys nu på eftermiddagen för idag slog hon i huvudet sådär riktigt hårt för första gången :( vi var i köket.. selma satt på mattan och jag höll på och gjorde mjölk till henne och sen bara PANG in i spisen :P hon bara grät och grät :( nu har hon en stor röd bula mitt i pannan!!! aj aj i selmas panna och i mammas hjärta!

selma har fått ett alldeles eget matbord i köket i samma färg och allt som vårat :) hihi, fast hon är ju lite för liten att sitta där än, men det gör ju inget.. då hinner det få vara lite fint först innan hon river runt :P

älskar dom här tygbakelserna som finns nu från bombadill. köpte dessa två på bilden idag.. det får bli ett nytt samlarprojekt tror jag :)


såhär söt var selma förut idag när hon sov middag!! :) hihi.


ha en fortsatt trevlig kväll!!


soliga onsdag

solen skiner faktiskt här idag! igår var vi inne hela dagen för det bara regnade. men det är också mysigt! i måndags var vi hos selmas mormor och lånade symaskinen.. vi ska dit i morgon och sy vidare. tanken är att jag ska tvätta bilen också :) hoppas vädret håller i sig. annars är den här veckan vääldigt lugn, men skönt det också ibland. stepen igår var inställd så ingen träningsvärk idag :P

måste ju bara nämna också att våran lilla tjej faktiskt kan sätta sig själv nu från liggande läge!!!!! första gången jag såg det var förra torsdagen och sen andra gången i måndags och nu gör hon det nästan hela tiden!!!! hihi hon är ju såå duktig!

har lite bilder att bjuda på i alla fall..

skrev ju i förra inlägget att vi varit på tyger & ting och köpt lådor till selmas rum.. fem myror är fler än fyra elefanter :) så söta!! 300 :- för båda.






fixade ju tavlor till selmas rum för ett tag sen också.. urklippta motiv på tomtebobarnen av elsa beskov. selma har en egen rosa nappskål på byrån också ;)


roligt att bada med pappa :)


mitt bustroll


selma ville inte alls sova tidigt igår, hon blev jätte arg. så hon fick busa under bordet medans vi åt middag :)


lördagkväll

usch vad fort dagen har gått.. har inte fått något vettigt gjort.. men tvättar lite i alla fall. vi har varit en sväng på tyger & ting och köpte fina förvaringslådor till selmas rum.. vita runda med rosa elefanter på :) ska ta en bild senare.. selma sover nu. vi har också hunnit ta en fika hos sahlins innan dom skulle iväg :)

nu går marcus runt och tänder massa ljus här hemma.. mysigt att man kan börja göra det igen :)


vi har fått ställa in kandelabern i sovrummet så inte selma får den över sig.. hon leker ju oftast i sitt rum eller i vardagsrummet..


åhå min fina lexsandstol som jag bara älskar!!!


sticklingarna jag planterade igår.. dom snodde jag med mig hem från öland :)


köket..


snart dags att ta bort pelargonerna och ersätta dom med något mer höstigt kanske :)

plättar

jävligt skönt med fredag! jag har planterat massa murgrönasticklingar och dammsugit typ.. och sen brände vi lite däck tillsammans med sandra och hennes söta voffsing :) ett varv runt vika!

titta sandra vad mina plättar har växt!!!!!! ;)



nya bilden ..bamseplätttttarna!!! :P


nä nu ligger selma och sjunger högt i sängen så nu ska jag plocka upp henne och pussa sönder :) marcus är på massage.. här nere på samma gård. hoppas det är skönt! sen ska vi käka god mat hos fam. sahlin!!

ha en trevlig helg!!!!!

kalas

vi är nyss hemkomna från holmbo där vi har firat harry :) hoppas att han blev nöjd med presenterna ;) bella bjöd på goda kakor och tårta.. och även en supergod lunch :) mums mums. vi hann även gå en skön promenad.. kan tänka mig att det ser lite roligt ut när man kommer med 5 vagnar :)

hann kika in en sväng på tyger&ting också.. fanns mycket fint även till de små :)

om två timmar ska jag iväg på step.. selma lär nog vara ganska lugn hemma med pappa. hon är nog helt slutkörd.. bara sovit 15 min på hela dagen.. men nu sussar hon lite i sängen.. lillsmulan :)

imorgon ska vi nog till öppna förskolan igen.. träffa lite barn även imorgon :)


harry på sin stora dag :)


ny vecka

god dag alla läsare!

vi har varit uppe sen 7 tror jag.. och vid 9 åkte vi till kyrkis.. :) det var trevligt.. så himla roligt att se hur glad selma blir när hon får träffa massa nya människor :) varit som en solstråle hela dagen hittills. i bilen hem var det svårt att hålla ögonen öppna så jag la henne direkt i sin säng när vi kom hem.

sen kom killen som skulle kolla på våran tvättmaskin som inte fungerat sen i maj!? han skulle komma tillbaka nästa vecka med nya delar. skönt!

i morgon ska vi åka ut till holmbo till bella och harry :) och i morgonkväll är det step.. hoppas det går bra :P


morgonmys

mmm så skönt med fredag! känns lite skönt att man inte har allt för mycket planerat i helgen. men vi måste in en snabbis till stan.. måste nog köpa ett par gympaskor till stepen nästa vecka :)

vi har lite morgonmys här hemma nu. har varit vakna sedan 6 men nu somnade selma på mattan :P hon får nog ligga kvar där tills hon vaknar..

annars idag ska vi rulla ut på en promenad med sandra.. och slänga i den sista maskin tvätt jag inte orkade tvätta igår.

ska ta lite frukost nu innan smulan vaknar. ha en trevlig helg!!


sjukstugan

ja det stämmer, här har det varit sjukstuga i helgen! inget vidare måste jag säga. jag och selma var på öppna förskolan för första gången förra veckan. det var jätte trevligt!! jag kände mig sådär dum att man inte har gått tidigare så det blir nog fler gånger. MEN när man träffar folk får man även massa baciller :P för selma blev snorig och dan redan i torsdags och så i helgen har hon även haft feber hosta och varit dösnorig :( stackarn. och då passade hon även på att smitta mamma. vi är i alla fall på bättringsvägen nu. pappa marcuc har fått ta hand om oss :)

man får ont i mammahjärtat. man känner sig lite hjälplös när hon mår dåligt. men man får se det lite positivt att hon får tillfälle att bygga upp sitt försvar lite :)

vad har mer hänt då? vi har tittat på ett hus i ringarum, men det kändes väl inte helt 100! så vi ska väl sluta titta på hus ett tag och bo kvar. vi ska i alla fall få omtapetserat i hallen nu så det känns jätte skönt. att man kan få lite fint där med.

marcus fick ju även sin bil såld för ett tag sen så nu måste han åka v70 så nu kan jag ju inte ta mig någonstans. men förhoppningsvis hittar han någon bra pendlarbil snart..


om man ska försöka sig på att ta en promenad sen!? inte hänt sen i torsdags... även fast man börjar bli frisk så känner man sig ju så svag. men igår orkade jag faktiskt stryka lite och idag byta sängkläder och bädda sängen :P

ha en fortsatt trevlig tisdag alla ni därute!


RSS 2.0