Torsdag

Jag är lite dålig på att uppdatera här faktiskt. Idag ska M klippa sig hos Selmas syssling Elin. Vi ska följa med och snacka lite skit ;-)

Selma fyller 1 år om 1½ månad bara, och det är ju inte riktigt klokt. Stora stumpan! Hon fick pannkakor med grädde häromdagen. Haha, tog jätte söta bilder som jag får visa någondag.

Imorgon ska vi i alla fall titta på ett hus som vi redan tittat på.. Men nu har vi ritat om lite så vi ska titta om det kommer se klokt ut.. Huset är dock så förbaskat litet.. så frågan är om det gör någon skillnad om man flyttar lite väggar. Vi får se.



Jag älskar vårat fina överkast från Gripsholm. Jag fick det i somras.. kravet var att jag verkligen skulle använda det. Så bäddar gör jag och Selma varje dag.

Gripsholm har fina överkast i många olika färger. Jag skulle vilja ha något som går i rosa pasteller till Selmas framtida säng.



I helgen brände jag de sista presentkorten på Inredet så den fina vita kotten som jag suktat efter länge fick följa med hem.



Vårat databord har fått byta syfte! :-) Det ska få bli vitt någon dag också.. Glaslyktan/vasen fick jag i julklapp av min mormor. Den är från Lisbeth Dahl. Det finns såå mycket fint från henne. Det finns även jätte söta mockasiner till barn.





Min fina Madonna fick jag av mamma i julklapp. Den kommer från Drömgården i Norrköping. Har faktiskt aldrig varit där men det verkar vara en jessibutik :-)

Strutisar :-)

Torsdag

Lillskruttan sover lite middag och jag passar på att slappa lite i soffan. Dricker lite julmust.. men det börjar faktiskt ta emot. Vi har druckit upp 4 backar + massa flaskor julmust under julen så nu klarar jag mig nog till påsk.

Har mått lite dåligt till och från under veckan men idag känns det ganska bra. Idag ska vi försöka hinna klippa ner granen som varit död ett bra tag nu. Jag pyntade typ av den förra veckan men så har det kommit annat ivägen hela tiden. Ska även ta bort alla stakar och dyligt. Ska bli skönt att ta in våren snart istället.

Imorgon ska vi till bvc på kontrollen.. Ska bli spännande. Igår sov Selma bara en gång under dagen! Mammas stora tjej. Hon vaknade halv 9 på morgonen och sov middag halv 2 till 3 och sen somna för natten vid runt åtta kanske.

Fick även ny telefon i tisdags. Det behövdes.. Selma har en förmåga att få tag på och äta, dregla sönder mobiltelefoner. Jag hoppas jag får ha den nya ifred. Marcus har också passat på att köpa ny telefon, en HTC som eventuellt kommer idag.


Sony Ericsson X10 Mini Pro



Söndag

I eftermiddag ska vi en sväng till IKEA med Lizette och Tim. Ska handla lite ramar och korgar bland annat. Skönt att komma iväg lite..

I veckan ska vi på 10 månaderskontrollen. Ska bli spännande att se hur mycket hon växt på längd och vikt. Tror i alla fall att hon ligger runt 12 kg kanske. Nu är det typ bara storlek 86 som gäller i kläder.


Selma shakar ass :)


Trött Selma och trött mormor myser framför tvn på julaftonskvällen.



God morgon

Klockan börjar närma sig tio. Selma ligger och sover en stund efter att ha vaknat vid sju för lite morgonvälling och därefter gick vi upp. Annars har vi fått en ganska skön vana att hon brukar somna om efter vällingen till kanske åtta, nio. Sen så har vi haft våra dagliga rutiner än så länge. Bytt morgonbajs, ätit frukost, bäddat sängen och satt på en maskin tvätt. Jag sitter fortfarande i min mysiga pyjamas jag fick i julklapp.

När klockan slår tolv ska vi rulla ut till Lilla Blå för en fika med Sandra. På tal om fika var vi där igår också med Jasmine, Sara, Ulrika och barnen. Alla börjar bli så stora nu! Nästa vecka drar förskolan igång igen så det blir kul.



RSS 2.0