Söta små hjälpredor







Igår hjälpte finaste tjejerna till att vattna blommorna.


Idag har den sista semesterveckan börjat. Vi har verkligen inte haft vädret på våran sida dessa veckor men vi har haft det bra ändå. På onsdag åker vi till Eskilstuna med familjen Hammarvall. Då hoppas vi på bra väder så vi kan gå på zoo, bada och ha det bra! :)


Ett eget rum..

Japp, som sagt det går en stund mellan varven nu.
Just nu sover barnen och Macke tvättar bilarna!
Vi har semester och tar mest dagarna som dom kommer. Nästa vecka ska vi iväg på en semestertur med vännerna! :)

Vi har haft ett fint dop för Malte, som nu är stora killen! (6 månader)
Imorgon ska vi till bvc för rutinkoll.

Vi renoverar Maltes rum nu under semestern.. vore skönt om det blev klart men det är ju andra bollar i luften med. Macke har monterat ny garageport till huset. Vit, fin, speglar, fjärrkontroll.. lyxigt :)

I Maltes rum har vi lagt in ett trägolv och sedan lagt på vit bets. Det blev helt toppenbra!!
 Jag har aldrig tyckt om fondtapeter men på impuls blev det två rullar till lillkillens rum! Nu får vi bara hoppas det blir bra...




Dopdag

Igår hade Selma dopdag. Och hon firades av sin gudfar med glass och paket!
Tänk att det redan gått 2 år sedan Selma döptes och på söndag ska vi ha dop igen :)



Detaljer till Maltes dop.
Papperssugrör och muggar från Leila's General Store och servetter Greengate.


Sköna dagar

Jag är inte så bra på att uppdatera min blogg den här tiden på året. Förra året var jag upptagen med att jobba på bästa Inredet och springa och spy mellan varven! Ett år senare har man fullt upp med två busungar! :)
Där i mellan pillar jag med blommor. Hihi det är så roligt !

Just nu sover hela familjen och jag har varit ute och vattnat. De fina lejongapen blommar för fullt och i bakgrunden skymtar man vit astilbe. Ja, rabatten går i vitt. Men allt blommar inte riktigt än och kanske inte hinner göra det i år.. Det blir väl finare för varje år!! :) Men i rabatten finns vit lejongap, vit astilbe, vit flox, ormbunkar, vit clematis, vit klätterros, vit backnejlika, vita fingerborgsblommor, plymspirea, vit hortensia och vidjehortensia. Jag vill ha vit löjtnantshjärta också, så himla sött! Och vita pioner!!

Nu har vi bott i huset i 1 år! Vi flyttade in dagen före midsommar 2011. Det har gått väldigt fort och vi trivs väldigt bra här. Det är mycket jag vill göra och vi har väldigt lite tid att lägga på renovering så det tar sin lilla tid. Men vi är klara med Selmas rum och snart med Maltes, det tycker vi är viktigt. Sen att det går i snigelfart får man väl räkna med som småbarnsföräldrar!

På söndag ska våran lilla kille döpas! Han blir då 6 månader!!
Och imorgon har Selma dopdag!! Hon döptes den 4 juli 2010. Så det är bäst att ställa fram ljuset så man inte glömmer det imorgon :) Vi ska även ta med hennes ljus till dopet sa prästen idag. Så hon får känna sig delaktig och hon ska även få hjälpa till att hälla upp vattnet i skålen. Hoppas hon vågar :) Selma är döpt den 4 eftersom hon föddes den 4 mars och Malte ska döpas den 8 eftersom han föddes den 8 januari. Så båda kommer ha dopdag i juli, på sin siffra och båda på en söndag!! Det är bara jag som bryr mig om sånt ;)





RSS 2.0