God jul & Gott nytt år

För en vecka sedan firade vi jul hos Selmas farmor med god mat och julklappslek. På julafton var vi hos Selmas mormor och morfar. Det var nog rekord på paket.. Massa fina klappar! Marcus är hemma med oss hela den här veckan. Mycket mys har det blivit. Imorgon ska vi till Anneli och Mattias och fira in det nya året.

Selma nyvaken på juldagen med sin julklapp :)

Drömhuset

Både jag och Marcus vill hitta ett hus där vi kan slå oss ner. Det skulle vara så skönt att ge upp lägenhetslivet och ha något alldeles eget. Men vi är dock inte helt eniga om vårat drömhus. Jag har en liten förkärlek till sekelskifteshus. Finns det några finare hus? Svaret är nej. Dessa äldre hus som är fyllda av charm, trädetaljer, kakelugnar och som bara andas historia. Jag skulle bli helt salig om vi hittade ett sådant hus någon gång, någon dag!

Om vi skulle hitta ett vackert hus skulle det säkerligen vara i behov av renoveringar. Men att få renovera upp den ursprungliga charmen vore väl en underbar möjlighet!?



Vilken snickarglädje! Trevlig helg!!

Önskelista

Hoppas Tomten tycker att jag har varit snäll i år. Hehe nejvars!! Men dessa möbler skulle gärna få stå hemma hos oss. Helt galet snygga!








Stor tjej

Selma firade ju sin 9 månadersdag genom att stå alldeles själv. Igår fick jag det på bild! :) Nu går det undan.

Igår busade hon runt i långkalsonger hela dagen :)





S som i Selma & Sockersöt

Tisdagsmorgon och vi är uppe och busar. Selma fick sin morgonvälling runt 7 och sov bara vidare i någon kvart efter det. Jag passade på att titta på lite julkalender under tiden. Igår hade vi sovmorgon ända till halv tio, det är lite lyxigt faktiskt. Selma är snorig, som vanligt numera :( Det är typ som klister.. Stackars lillan. För några veckor sedan hade Selma inte en ända tand och nu har hon TRE och en fjärde påväg som snart spricker igenom!

Idag är det bara 10 dagar kvar till Selmas första Julafton :)

Lånar en söt bild från min syster Jennifer. Selma i tomteskogen.

Grattis

Idag fyller min underbara fästman år! :) Hela 29 år. Du ska inte känna dig gammal.. du är i dina bästa år ;) Så helgen kommer att bestå av en hel del firande. Det ska bli trevligt med lite gäster :)

Massa grattiskramar och pussar till dig Marcus. Jag älskar dig!




Helgen..

I fredags hälsade vi på hos Selmas moster. Selma åkte lite i sin racerpulka :) Sen när pappa Marcus slutade åkte vi till badhuset. Det var lugnt och skönt.. inte alls mycket folk. Selma sken som en sol i poolen :)

I lördags fick Selma vara hos mormor och morfar en sväng medans vi shoppade lite julklappar, så nu har man i alla fall börjat.. Hon blev också 9 månader i lördags :) Och det firade hon genom att stå alldeles själv :)

Så nu kan Selma stå själv, i korta stunder än så länge. Men det kommer i alla fall mer och mer! Man blir så stolt. Hon är så snabb och duktig vår tjej. Idag upptäckte jag hennes andra tand!!


Selma i sitt rum.. :)


Selma är ute och åker med moster.










Tröttfisar :)

Kkkallt

Nu ska jag gnälla lite som alla andra på att det är så förbannat KALLT ute! Idag har det varit över 20- i Valdemarsvik.. Och det är inte OK! Men jag och Selma pälsade på oss imorse och gick ända upp till förskolan. Jag hade typ istappar i håret när vi var framme, inte skönt! Nu är vi i alla fall inne i värmen igen. Min Söta ligger och sover i sin säng. Hon somnade i vagnen påväg hem och jag lyckades bära upp henne för trapporna, lägga henne i sängen, klä av henne alla dessa vinterkläder medans hon lugnt sov vidare. Det är inte alla dagar i veckan det händer... Jag har också lyckats äta upp en hög med pepparkakor nu. De första för i år så dom var extra goda!

Igår fick vi hem en pulka till Selma. Ska bli kul att se vad hon tycker om det. Men vet inte om det blir idag, känner liksom att vi har fått våran dos av frisk luft idag. Men tack snälla Anneli för att vi fick köpa den av er!


Fina julkulor från Inredet.

RSS 2.0