söndagskväll


jag vill börja köpa julklappar nu!! får väl se om man hittar något i ullared på torsdag? annars hittar man väl alltid något annat. ska köpa lite t-shirtar och strumpor till mackan och se om det finns några fina adventljusstakar till nya lägenheten, har ju sju fönster att fylla upp sen istället för tre. lite smått och gott får man säkert med sig hem. nästa helg kanske det blir en tripp till ikea också.

det har varit en jätte lugn helg, vilket har varit super skönt. packade ihog princip hela hemmet igår så nu bor vi verkligen i misär.. men känns ändå skönt att det blev gjort. sedan blev det en skön kvällspromenad och ett varmt bad när vi kom hem. nu sitter jag och googlar lite söta pooh bilder och mackan spelar quake. sina ligger och buttrar för sig själv i soffan för att vi badade henne förut! hon tycker verkligen inte om det.. men hon blev så ren och fin =)

i morgon är bebisen redan 19 veckor!!
så snart kanske jag känner den lilla krabaten!? =)

ultraljud

idag har vi varit på andra ultraljudet. det var jätte mysigt att få se bäbisen igen.. den har ju växt hela 12 cm sen förra gången! och är nu ca 19 cm. allt såg bra ut och den har växt precis som den ska.. kändes skönt att liksom se och höra det :) de små benen och armarna var i full gång hela tiden.. kunde se de små fingrarna och tårna. och på bilden ligger den ner med näsan i vädret :)



packdags

då är det redan måndag igen och helgen är över. i fredags hände inte allt för mycket.. när vi kom hem från stan satte vi på true blood och såg klart på säsong 1 tillsammans med ugnsgrillad kyckling och råstekt potatis! sen somnade vi framför ett avsnitt av one tree hill. i lördags åkte vi in till stan så jag fick köra lite bil med jennifer, kändes lite ovant eftersom jag inte har kört på hela sommaren. igår knallade jag och marcus upp till familjen sahlin där det bjöds på te, kaffe och nybakta chokladmuffins och sedan plankstek.. mums!!

idag har jag tagit tag i att packa ner köket lite, det som går hittills.. våra köksskåp är verkligen fullproppade av alla möjliga grejer.. som inte ens hör hemma i ett kök. men har ju blivit lite så när det är brist på förvaring. ska bli skönt med större snart så allt får sin egna plats och sortera bort lite skit!

bebisen går in i vecka 18 idag och på torsdag kl. halv tolv är det dags för ultraljud :) om två veckor har redan halva graviditeten gått!!



snor i näsan

jag är hemma idag också, har tänt ljus och myser i soffan.. sina ligger och sussar i sin korg. i morgon blir det att gå upp tidigt igen och bli avsläppt i navestad och invardera jennifer och lukan =)



cancerbölden

idag fick jag ta lite ledigt från trafikskolan eftersom jag hade en tid på vårdcentralen imorse. upptäckte ju en böld på handleden sen tre veckor tillbaka. men det var tydligen ingen fara.. det hade blivit som en bubbla på senan som fyllts med vätska men eftersom den inte känns eller inte gör ont gör dom ingenting åt den.. tur för mig för annars hade dom opererat bort den!! nu istället kommer jag ha den där för resten av livet. ja, tur att det inte var något allvarligare i alla fall.

nu sitter jag i soffan med datorn i knät och äter sånna här salta pingviner vi köpte i taxfreen. jag har börjat kunna äta dom nu igen efter att jag för några veckor sen hade ätit sånna och sen när illamåendet kom och alla pingviner kom upp igen tappade jag liksom suget!

det är väldigt skönt att jag inte mår illa lika ofta längre, men det kommer när man minst anar det. är ju redan inne i vecka 17 nu :) så nästa vecka är det dags för andra ultraljudet, spännade! det går så himla snabbt, magen har faktiskt börjat växa lite vilket känns mysigt.

en stor lättnad just nu är att igår kväll kom det förbi en tjej som ville titta på lägenheten och hon skulle höra av sig mer angående hur hon skulle göra idag.. och hon ville ha den!! fan så bra liksom.. nu slipper vi den där jobbiga jävla dubbelhyran nästa månad. vi flyttar fredagen den 30 oktober till en fin trea istället för att bo kvar i en trång etta. vi måste komma igång och packa på riktigt snart!

tänkte ladda upp lite bilder men det får bli lite senare när jag får in dom i datorn. så i'll be back!

RSS 2.0