Onsdag



I måndags blev tapetseringen klar. Första gången Macke tapetserar och det blev jätte bra! Allt är i princip "första gången" nu. Såhär ser det ut just nu - nya taket, nya golvet, nya väggarna och nya dörren!

Bakom dörren fanns det två garderober som vi slet bort och fram kom visst ett ventilationsrör. Men lösningen blev bra! Nu fattas det lite golv och taklist, väggkontakter, måla element och lite pill. Men snart får Prinsessan flytta in!


Julstämning

Imorse när Selma vaknade sa hon "kiissa" och sen kissade hon lyckligt på pottan. Tänk vad stolt man blir i mammahjärtat!!

Såhär ser våran gran ut i år! Måste säga att jag blev snopen när jag under en skogspromenad ser våran gran nerhuggen som jag så fint märkt upp för att hitta den.


Första advent

Ja.. då har man redan tänt det första ljuset! Vi hade en mysig adventfrukost och sen klädde vi granen tillsammans!! Får man göra det såhär tidigt?? Jag skyller på att granen vi hade valt ut hade markägaren sågat ner för att komma fram med skogsmaskiner. Så den kunde ju inte bara ligga kvar! ;)

Marcus började även tapetsera Selmas rum i lördags. Det blir så bra!! Snart får man piffa, det kliar i fingrarna!



Nya dörrar!!

Äntligen är de fula mörkbruna dörrarna borta. Nu har vi fina VITA dörrar i huset. Nu återstår bara ett jäkla målande då alla karmar är svarta. Men Selmas karm är klar i alla fall, dörrfoder ska upp bara. Och givetvis handtag ;)




Skönt med fredag och helg. Imorgon ska jag ner till Inredet och hjälpa till inför skyltsöndagen här i Valdemarsvik!! Hoppas det är många som är ute då. Förra året var det ju tyvärr snökaos och inte en kotte på gatorna.

Trevlig Helg!


Måndag..

Helgen har bestått av golvläggning! Det blev verkligen super fint!! Det är ett massivt trägolv från Baseco behandlat med lut och vit olja.

Selma tittar så pappa gör ett bra jobb ;)




Måste visa fina filten från H&M. Såå mysig! Stjärnorna fick visst komma fram idag också. Oj tänk så fint det kommer vara när alla fönster är vita istället för nästan svarta. Vi har bara 13 fönster kvar ;)


Sängen klar!



Selmas vackra säng är nu vitmålad och fin.
Än så länge står den omonterad men snart snart snart..!!


Nymålad



En byrå som fått en makeover av min personliga målare - världens bästa mamma.
Imorgon ska vi hämta Selmas nymålade säng också. Spännande!!


Första granen!




Roligt att kissa.

Veckorna går fort nu och om 8 veckor kanske vi har ett till litet mirakel här hemma! Ultraljudet visade att den är lite mindre, lite under medel. Därför ska vi tillbaka igen om 2 veckor. Men i övrigt såg allt bra ut. De uppskattade en bebis på ca 1,5 kg.. Men den ska tydligen väga runt 2 kg nu.

Vårat mirakel här hemma är inte så liten längre i alla fall. I fredags fyllde hon ju hela 20 månader.. Oj oj! Och i veckan har hon kissat på pottan tre gånger!! Hon börjar bli så stor och duktig.


Blev lite kvällspyssel igår till Selma..



Fikatanter

Selma älskar att leka med sin söta servis. Hon plockar fram och tillbaka, blandar, bjuder och fyller på :) Så det underhöll vi oss med hela eftermiddagen igår. Nu är damen hemkommen från dagis, lunch i magen och sussar sött. Selmas kompis Jonna är äntligen frisk och tillbaka på dagis så nu får man knappt säga hej då på morgonen längre. De tar varann i handen och springer in och leker :) Hur söta som helst!






Söt servis från kids concept.


RSS 2.0