tisdag

god morgon! selmisen vaknade med ett glatt humör vid 8 imorse. så efter det har jag hunnit sortera och tvätta lite tvätt. det är fan sjukt så mycket tvätt det är just nu. måste gå förbi tvättstugan sen och se om den är ledig så jag kan ha 3 maskiner igång samtidigt :P har också hunnit duscha av mig en snabbis, men kommer väl bli lika gladdig igen så fort man går utanför dörren för vädret ser lovande ut :)

har inte alls några planer för dagen vilket känns lite trist. imorgon ska i alla fall jag och selma rulla in till stan för att hjälpa syrran att flytta till huset :)


nybliven stolt pappa på förlossningen ♥


första badet

idag har marcus haft en semesterdag så i förmiddags rullade vi ut till ramsdal tillsammans med mia och barn, anneli, mattias och liam. mycket trevligt :) dagen avslutades med grillning hos mia och salle. både jag och marcus känner oss helt slut.. selma sover sött sen en timma tillbaka. vi ska väl alldeles straxt göra henne sällskap. hon blev nog lite trött av att vara på stranden och bada sina små fotisar i havet :)

nam nam fingrarna är det som gäller just nu. suger gärna på flera samtidigt :)


bus i vattnet


bus med mia :)


liam busade runt :)


mina älsklingar :)


gos med mia :)




mycket trevlig dag som alltid med sällskapet :) mysigt att marcus var lite ledig idag också. ska bli skönt när han går på semester :) hoppas att vädret håller i sig också bara.

natti natti

midsommarhelg

måste säga att jag hade en väldigt trevlig midsommar det här året! det började med sillunch (kassler för min del) hos familjen sahlin och sedan lite firande vid hembygdsgården där de reste stången och dansade. senare bar det av till annelie och mattias :) grillning och 8 kamp :) tyvärr så vann ju inte vi tjejer, men vi är bättre än killarna ändå ;)

jag och marcus förlovade oss på midsommarafton också :) min gubbe är riktigt duktig på att överaska :)

här kommer lite bilder från dagen

midsommarpuss :)


vi hade strålande solsken. penta skuggade salle lite så han slapp få solsting under grillningen :P


selmabus i sin vagn


anneli och lille julian


marcus och mia käkar majskolv


karina och mattias :)


vi körde irländsk julafton och johan blev lite yr och sprang ner målet och hamnade i buskarna :P


kvällen avslutades inne på altanen med sång och musik :)


som sagt en riktigt trevlig midsommar :)

här kommer en bildbomb på selma under dagen också.. världens sötaste bebis :)

mia gjorde en jätte söt liten midsommarkrans till selma






















hoppas alla ni andra också hade en bra midsommarhelg!


smakis

tänkte bara hinna slänga upp bild på när selma åt mosad potatis för ett tag sedan. haha det var nog det underbaraste jag sett, hon tyckte verkligen om det :) hihi hon högg efter skeden till slut.




långsam

hihi jag är lite långsam på att uppdatera. tänkte ju lägga upp lite bilder och dyligt från förra veckan. hoppas jag hinner det lite senare!

puss på alla.

härliga lördag

idag vaknade jag brevid tre vackra röda rosor i sängen :) hihi nu pryder dom köksbordet :)
selma har även hon varit på köksbordet idag :P

om drygt en timme ska vi kila ner till lilla blå för en fika med sandra :) ser fram emot nästa vecka med då selmas moster ska komma och hälsa på och sen även sara och lilla folkis, som nog inte är så liten längre :)





en glad skit :)


oj oj oj duktiga tjejen :)


hoppelihopp

åå imorse när selma vaknade hade hon torkat snor i hela ansiktet typ!!! vill ju inte att min lilla sockertopp också ska bli sjuk :( så nu har vi en mysfredag och bara kurerar oss!


sjukstuga

jag ligger hemma i sängen och tycker synd om mig själv. trött, sjuk och vissen. marcus tar hand om selma idag. de är på lite utflykt runt om i byn så jag får lite lugn och ro :P vad man hinner tänka på massa saker helt plötlsigt och ha tid att sakna och tänka tillbaka på saker. bra eller dåligt? tittat runt på lite bilder.. det är alltid roligt, att minnas och skratta tillbaks :)

saknar nog min blonda period lite grann. men det var jobbigt att hålla efter :(

hoppas ni alla har en bra onsdag. jag får väl fortsätta att ligga vidare som en dö fisk. tror jag har dödat 10 myggor sedan imorse. det är sjukt!! vi har typ en miljon inomhus!!

btw så lyssnar jag på eldkvarn nu.. fulla för kärlekens skull. det känns.. somrigt!


förmiddagslur

det ligger en sovande söt bebis på köksgolvet hemma hos mig.


tre månaders vaccination

i fredags blev våran lilla guldklimp 3 månader. ååh det går så fort! det är så himla roligt att hela tiden se hennes framsteg. numera är det väldigt tråkigt att ligga ner.. hon vill väldigt gärna sitta i knät eller få hjälp med att stå och hoppa omkring i knät :)

vi firade selma lite smått med att äta en planka på melkes :) dock fick vi äta i skift eftersom lilla damen inte var på topphumör. men det var mysigt ändå. för min del slank det ner en och en annan cider. det var ju inte igår direkt.. förra midsommaren bestämt.

idag har selma fått sin vaccination. stackars raring gick från jätte glad till jätte ledsen när nålarna väl var inne i låren :( det var inte roligt att se. speciellt inte jag som är så spruträdd. tur att pappa marcus var med. men efter lite pussar och kramar blev det ju genast bra igen.

marcus låg ju sjuk hela förra veckan och nu är det väl min tur. hostig, snorig, halsont och ja.. allmänt jävla vissen! hoppas lillstjärten klarar sig.

nu ska jag krypa ner i sängen och få mig lite sömn. natti natti




RSS 2.0