Måndag

Passar på att ligga nerbäddad i sängen nu när hjärtat sover. Har hosta som aldrig vill försvinna och är täppt och snorig. Men åh vilken söt överraskning vi fick idag.. Selmas bilder finns nu att beställa så nu ska man bara kunna bestämma sig :) Får nog sitta lite med det ikväll.

Helgen har gått fort som vanligt. Känns som man inte hinner någonting. Oftast är man ju uppbokad med massa grejer så helgerna bara försvinner. Nästa vecka ska vi på det där extra ultraljudet. Hoppas verkligen allt är som det ska ♥ Vi ska även passa på att försöka hitta och bestämma oss för vilket kakel/klinkers vi ska ha i badrummet. Tycker det känns jätte svårt just nu faktiskt.. Men det bör väl vara ljust och fräscht.. något man inte tröttnar på men ändå lite lantligt osv. Just nu är väggar och golv knallblått likaså porslinet, så det kan bara bli bättre ;)


Jul i sikte!

Igår kom Lantlivs julspecial. Jag har ju suttit med förra årets tidning i några månader nu ;) Lite hyacinter har fått flytta in.. Försökt gjort lite höstfint utanför dörren också.. men har inte så mycket att pynta med ute. Fick en thuja av mamma som fick bli fin i hinken Macke egentligen använder till askan från öppna spisen ;) Den är alldeles för fin för det! Annars står damsuga, damma och skura på dagens schema. Skönt att få lite fredagsfint. Imorgon kommer Mackes bröder hit för att basta osv.. den ska ju rivas inom kort. Skönare med ett större badrum istället.


Marknad

Igår blev det en heldag nere på oktobermarknaden. Det var jätte mycket folk så man fick trängas lagom mycket för att komma fram med vagnarna. Vi köpte fårtofflor till Selma som hon haft på sig nästan hela dagen idag. Hon som älskar skor är väl överlycklig över att hon har några som hon får ha på sig inomhus :)

Har ju haft lite svårt att veta hur vi ska göra med vagn sen.. Om vi skulle behålla Selmas vagn och ha ståbräda till den osv. Men jag tror det är skönast att ha en syskonvagn så Selma har möjlighet att sitta/sova om det behövs. Jasmine hittade denna åt oss och idag har Macke varit inne och provkört och beställt den. Jag får helt enkelt lita på honom att den kändes bra ;) Den skulle komma nästa vecka så det blir spännande!

Pratade med barnmorskan idag också.. Hon hade bokat in ett tillväxtultraljud om två veckor. Magen är tydligen lite liten. Hoppas att det går bra. Det är ju säkert ingenting.. men man blir ju ändå lite nervös att det ska vara något :( Har jämfört med Selmas magkurva och då var den ungefär lika stor i alla fall.

Nu ska jag göra Macke sällskap när han målar dörrkarmar!



Gravid

Bebismagen idag vecka 29+2.
Snart bara två månader kvar tills vi är fyra! ♥


Fotografering

I veckan blev Selma fotograferad på dagis. Ska bli spännande att se hur dom blev. Jag hade tänkt vara med men dagispersonalen sa att det oftast brukar gå bättre när föräldrarna inte är med. Fick faktiskt sätta upp tofsar på Selma.. Men risken finns väl att dom hänger på kortet ;) Hittade dock ingen söt klänning dagen till ära.. Men hon blev världens finaste i alla fall :)

Såå skönt med fredag. Skulle egentligen fått massor gjort nu medans dottern är på dagis. Men idag är jag sjukt trött i kroppen :( På måndag ska jag till barnmorskan, hoppas allt ser bra ut! Går in i vecka 30 på söndag.




Söta klänningen hon hade på förra årets kort.


En dag i oktober

Friskt men kallt ute idag. Snart har redan halva oktober gått! Längtar efter att få pyssla och styra. Just nu står mycket stilla och vardagen bara rullar på. Jag har ont i ryggen så jag knappt kan sova på nätterna, och svårt att sova för jag sover en stund på dagen, vilket jag känner att jag behöver för att jag är trött på dagarna.... Jobbigt ;) Magen växer, den är inte så jätte stor direkt men den känns tung och det börjar trycka på. Jag får halsbränna varje kväll. 

Tänk att nästa månad för ett år sedan såg det ut såhär. Helt sjukt! Men det går väl fort nu när kylan kommer.


RSS 2.0