Marknad

Igår blev det en heldag nere på oktobermarknaden. Det var jätte mycket folk så man fick trängas lagom mycket för att komma fram med vagnarna. Vi köpte fårtofflor till Selma som hon haft på sig nästan hela dagen idag. Hon som älskar skor är väl överlycklig över att hon har några som hon får ha på sig inomhus :)

Har ju haft lite svårt att veta hur vi ska göra med vagn sen.. Om vi skulle behålla Selmas vagn och ha ståbräda till den osv. Men jag tror det är skönast att ha en syskonvagn så Selma har möjlighet att sitta/sova om det behövs. Jasmine hittade denna åt oss och idag har Macke varit inne och provkört och beställt den. Jag får helt enkelt lita på honom att den kändes bra ;) Den skulle komma nästa vecka så det blir spännande!

Pratade med barnmorskan idag också.. Hon hade bokat in ett tillväxtultraljud om två veckor. Magen är tydligen lite liten. Hoppas att det går bra. Det är ju säkert ingenting.. men man blir ju ändå lite nervös att det ska vara något :( Har jämfört med Selmas magkurva och då var den ungefär lika stor i alla fall.

Nu ska jag göra Macke sällskap när han målar dörrkarmar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0