Ledigt


Igår kom sambon hem med fina tulpaner! (..och godis)
Min finaste ♥

Alltså är det normalt att ha världens begär efter en graviditet? Det brukar ju vara under man är gravid man får olika så kallade cravings. Jag kan knappt sluta äta nu haha.


Den här veckan är det sportlov och Selma får vara hemma och mysa med mamman och lillebror :) Just nu är det väldigt lugnt.. Selma hann somna i våran säng medans jag fixade lunch och den lilla plutten har somnat på köksgolvet.

Imorgon är Marcus hemma med oss. Då blir det att fixa lite grejer.. bland annat hämta en säng till Malte som han ska ha efter spjälsängen. Lite väl ute i god tid kanske ;) Men den är supersöt!! Vet dock inte vart vi ska ha alla grejer. Malte har ju inget rum än så länge. Just nu är tanken att vi ska flytta ner vårat sovrum till gillestugan/vardagsrummet så att Selma kan ta vårat nuvarande sovrum och Malte får Selmas. Då får barnen de största sovrummen och de två små rummen vi har får bli gästrum och kontor.. och vi får mysigt sovrum med öppen spis!

Frågan är ju hur det funkar att ha barnen på övervåningen och vårat sovrum på nedervåningen!? Just nu är det i alla fall projekt renovera badrum som först ska bli klart. Marcus har börjat riva lite smått. Vi är inte överens om kakel så vi får se hur det slutar ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0