kissekatten

selma blev målad till en söt liten kisse på familjens dag! :)


länge sedan sist.. hade velat lägga upp massa fina bilder förra veckan men det strulade varje gång så får se om jag orkar göra det någon annan gång!!

förra veckan hände det väl inte så mycket förutom att vi var på kyrkis på måndag.. det var fullt där, det är roligt :) idag var det jätte några.. men men så är det ju. och sen lunchade vi på davidsson. i tisdags var vi på ÖF och det var ju trevligt som alltid! selma tycker nog det är jätte roligt att få komma hemifrån.. skönt för mig också om inte annat! efter ÖF lunchade vi på lilla blå och i onsdags var vi ute nästan hela dagen med sandra :) tordag, fredag var vi bara hemma och myste :)

i helgen var vi på familjens dag :) selma fick ballonger och målning i ansiktet :) hihi. efter det fikade vi på lilla blå med lizette och tim :)

igår gjorde vi inte ett dugg. macke meckade bil typ hela dagen så hann slipper åka med volvon. skönt att kunna ta den ifall man ska iväg :) MEN igårkväll fick jag ett sms när vi stog och skulle handla på ica. en liten söt bebisbild!!!! :) selma fick en kusin igår :) stort grattis till syrran! så vi gasade in till BB istället så vi var väl inne vid halv nio igårkväll :) man blir ju inte alls sugen igen när man ser en sån liten!!!! får bearbeta marcus lite ;) selma vill ju ha ett litet syskon som hon kan slåss med!! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0