Sommarkänslor

Nu är påskens härliga dagar slut. Vi har haft det så himla bra! Underbart väder, god mat och gott sällskap. Men nu är vi tillbaka i vardagen igen. Vi har haft det skönt idag med.. Lite lekparkshäng med Jasmine och söta Jonna på eftermiddagen. Selma hade dock med sig hela saharaöknen hem ;-)

Idag har både dammsugaren, tvättmaskinen och diskmaskinen gått varma. Igår kom både den ena och den andra och tittade på lägenheten oanmälda. Man fick ju faktiskt skämmas lite eftersom det såg ut som skrutt då vi inte varit hemma så mycket under ledigheten. Men nu luktar det härligt såpa om golven och tvätten hänger på tork. De som skulle kommit idag och tittat på lägenheten hade vägarna förbi igår som sagt och dom bestämde sig direkt att dom ville ha den. De flyttar in redan 1 juli så det är inte långt kvar. Jag har separationsångest! Jag vet att vi kommer få fint i nya huset. Men det är ju vårat hem och jag har trivts så bra! Typ Selmas första hem och allting. Men hon kommer överlämna sitt fina rum till en annan liten tös på 8 månader :-)


Hos mormor och morfar på landet.


Selma med lilla kusinen Elise.



Kommentarer
Postat av: grannen

Era stackare som blev våldgästade:)Det kommer nog bli helt underbart med hus och en härlig trädgård framför allt!

2011-04-27 @ 12:31:11
Postat av: jessie

Ja men alla är så välkomna så det gör inget. Man får tat som det är :) Det kommer bli roligt att få göra om det till sitt eget :) Hoppas dom nya grannarna inte blir allt för jobbiga ;)

2011-04-27 @ 13:27:23
Postat av: lovisa

vad är det för hus ni köpt då? :) hoppas allt är bra, kramar

2011-04-27 @ 14:01:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0